Dėl pandemijos DFDS imasi pokyčių Šiaurės Baltijos regione | Diena.lt

DĖL PANDEMIJOS DFDS IMASI POKYČIŲ ŠIAURĖS BALTIJOS REGIONE

  • 1

Vienas didžiausių keltų operatorių Šiaurės Europoje DFDS imasi pokyčių Šiaurės Baltijos regione. Šis sprendimas priimtas atsižvelgiant į pakitusius klientų poreikius dėl COVID-19 viruso sukeltos pandemijos.

„Nusprendėme beveik perpus sumažinti reisų tarp Estijos uosto Paldiskio ir Suomijos uosto Hanko skaičių dėl sumažėjusios paklausos šiam maršrutui“, – teigia DFDS Estijos–Suomijos ir Estijos–Švedijos maršrutų direktorius Peeter Ojasaar.

Planuojama, kad nuo šiol minėtu maršrutu plaukęs keltas „Sailor“ bus pasitelktas vakarinėms kelionėms tarp Paldiskio Estijoje ir Švedijos uosto Kapelskaro.

„Tai leidžia mums pasiūlyti gerokai patrauklesnes kasdienes keliones vakarais tiek krovinių pervežėjams, tiek keleiviams“, – sako P. Ojassar.

Dėl kitokio Švedijos požiūrio į kovą su pandemija susidomėjimas šiuo maršrutu išlieka stabilus.

„Šiuo metu vienintelis su lietuviška vėliava maršrutu Paldiskis–Kapelskaras plaukiantis keltas yra „Optima Seaways“. Keltui „Sailor“ atplaukus į pagalbą, Estijos–Švedijos linijoje galėsime klientams pasiūlyti tokius išvykimo laikus, kurie geriausiai atitinka jų poreikius“, – įsitikinęs P. Ojasaar.

Balandžio pabaigoje DFDS pasirašė sutartį su Suomijos laivybos kompanija „Eckerö Line“ dėl DFDS taikomų transporto rezervavimo sąlygų jų pačių krovinių klientams „Eckerö Line“ maršrutu Muuga (Estija) – Vuosaari (Suomija). Šiuo žingsniu siekta sustiprinti krovinių transportavimo paslaugas tarp Estijos ir Suomijos, DFDS susitarė dėl krovinių pervežimo pagal poreikį DFDS klientams.

„Dabartinėje situacijoje, kai transporto rinka susiduria su pandemijos ir ekonominio sulėtėjimo keliamais iššūkiais, mūsų sutartis su „Eckerö Line“ leis geriau išnaudoti rinkoje esamus transporto pajėgumus ir bus naudinga mūsų klientams, kurie galės rezervuoti keliones tiesiai per DFDS ir DFDS sąlygomis“, – sako P. Ojasaar.

Aptariama sutartis leis per savaitę DFDS klientams pasiūlyti iš viso 30 kelionių tarp Estijos ir Suomijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Atiduokit

mano Lietuvai E.Masiulio pagalba pavogtus, už 1-no kelto kainą, visus keltus su linijomis. Viską tebenaudojat tą patį, nieko neatnaujinat, naujų nepastatot tik milžiniškus pelnus VAGIAI sunkiat

SUSIJUSIOS NAUJIENOS