Dėl pirmosios pamokos – eismo apribojimai | Diena.lt

DĖL PIRMOSIOS PAMOKOS – EISMO APRIBOJIMAI

Penktadienį, rugsėjo 1-ąją, Mokslo ir žinių dieną, vairuotojų laukia eismo pokyčiai. Dėl vyksiančio renginio „Pirmoji pamoka“ teks aplenkti Lietuvininkų aikštę.

Eismo apribojimai bus taikomi nuo 7.30 iki 9 val. Dėl jų koreguojamos 5B, 8 ir 28-ojo miesto autobusų maršrutų važiavimo trasos.

Pirmieji į pietinę miesto dalį važiuos patvirtintu maršrutu. Pokyčių nenumatyta. 5B ir 8-uoju numeriais pažymėti autobusai, riedantys į šiaurinę miesto pusę, aplenks Lietuvininkų aikštę. Tai bus daroma J.Janonio, S.Dariaus ir S.Girėno, Šaulių gatvėmis.

28-asis maršrutas kursuos trumpesne trasa. Į pietinę miesto pusę jis pajudės iš „Autobusų stoties“ stotelės, esančios Butkų Juzės gatvėje, tada – S.Nėries, Priestočio gatvėmis ir toliau – patvirtintu maršrutu. Į šiaurinę miesto pusę vyks patvirtintu maršrutu iki „Autobusų stoties“ stotelės.

Trukdžiai vairuotojų laukia nuo 8.45 iki 9.15 val., kai riedės mokyklų lengvųjų automobilių kolona. Nuo Lietuvininkų aikštės ji judės Herkaus Manto, Tiltų gatvėmis, Taikos prospektu iki sankirtos su Sausio 15-osios gatve.

Dėl to tikėtini viešojo transporto nukrypimai nuo tvarkaraščių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS