Dėl spūsčių prie perkėlos apribojo eismą | Diena.lt

DĖL SPŪSČIŲ PRIE PERKĖLOS APRIBOJO EISMĄ

Saulėtų orų suvilioti poilsiautojai nuo pat penktadienio rikiuojasi prie Smiltynės perkėlos Minijos gatvėje. Sekmadienį dėl automobilių spūsčių buvo apribotas eismas, atsirado kelio ženklai, draudžiantys sukti į kairę.

Vairuotojai, panorę į Smiltynės perkėlą pasukti iš Minijos gatvės, važiuodami nuo Žvejybos uosto rajono, privalo atkreipti dėmesį, jog į perkėlą gali papulti tik radę apsisukimą ir išsirikiavę pietinės miesto dalies kryptimi.

Dėl didelio automobilių srauto šioje vietoje sekmadienį ėmė formuotis sudėtinga situacija, automobiliai užkimšo Minijos ir Agluonos gatvės sankryžą.

Tam, kad automobiliai nestypsoto sankryžoje, šioje vietoje leidžiama pasukti tik į dešinę, į perkėlą įvažiuojant nuo miesto centro pusės.

GALERIJA

  • Dėl spūsčių prie perkėlos apribojo eismą
  • Dėl spūsčių prie perkėlos apribojo eismą
  • Dėl spūsčių prie perkėlos apribojo eismą
  • Dėl spūsčių prie perkėlos apribojo eismą
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

To As

Mūsų buduliai geltoną kvadratą supranta kaip stovėjimui skirtą vietą - taip bent jau Circle degalinėse debiliukai, -ės statosi automobilius ten kur apibrėžta geltonai ir užblokuoja bet kokį judėjimą aikštelėje.

As

Nesusipratimai baigsis, kai pas vairuotojus smegenų atsiras, nes dabar mato, kad nebetilps, kad liks sankryžoje, bet vis tiek kiša savo mašiną, važiuoja, taip ir užblokuoja sankryžą. Gal dar geltonas kvadratas padėtų, kaip kituose miestuose, kur negalima likt sankryžoj, kai dega raudona

Das is fantastis

Nori su masyna i kita puse i kelto bileta iskart imuskit ecologia 50 eu Baigsis bardakas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS