Dėmesio: uostamiestyje keičiami autobusų grafikai ir maršrutai | Diena.lt

DĖMESIO: UOSTAMIESTYJE KEIČIAMI AUTOBUSŲ GRAFIKAI IR MARŠRUTAI

Nuo pirmadienio pasikeitė uostamiesčio viešojo transporto maršrutų 22B, 24 ir 31 trasos ir grafikai.

Pasak įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" informacinio pranešimo, darbo dienomis pasikeitė 22B maršruto autobuso, 8 val. 10 min. grįžtančio iš Laisvosios ekonominės zonos (LEZ), reiso trasa.

Dabar važiuojant šiuo reisu bus nusukama į miestą per Lypkių gatvę. Todėl 22B autobusas nebevažiuos pro "Verslo", "Metalo"," Polimerų" ir "Pramonės" stoteles.

Anot laikinojo įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" vadovo Andriaus Samuilovo, tai sutaupys šiek tiek laiko ir finansų.

"Paskaičiavę, kiek ten įlipa žmonių ir įvertinę vėlavimus dėl rekonstrukcijos darbų, susiderinę su LEZ atstovais, nusprendėme nebeužsukti į šias stoteles", – teigė A.Samuilovas.

Taip pat pasikeitė 22B maršruto autobuso reiso grafikas. Iš "Panevėžio" stotelės į LEZ dabar jis atvyksta šiek tiek vėliau – 15 val. 25 min.

Darbo dienomis pakoreguotas ir 24 maršruto autobuso išvykimo laikas iš "Universiteto" stotelės.

Pasak A.Samuilovo, visi laikai keičiami atsižvelgiant į rugsėjo eismo sąlygas.

Taip pat pasikeitė ir 31 maršruto reisai.

Pasibaigus kurortiniam Palangos sezonui, nuo pirmadienio iki ketvirtadienio ir sekmadieniais iki 30 mažinamas maršrutinio taksi reisų skaičius. Tačiau penktadieniais ir šeštadieniais bus 32 reisai.

Laikinojo vadovo teigimu, generaliniai grafikų keitimai vyksta du tris kartus per metus.

"Tvarkaraščiai keičiami mokslo metams prasidėjus iki pat vasaros, tarpinis keitimas – nuo balandžio 1 d. dėl sodų sezono, būdavo vasaros grafikai. O kitų keitimų būna, kai matome, kad ankstesni tvarkaraščiai neatitinka realybės", – teigė A.Samuilovas.

Anot jo, viešojo transporto grafikai koreguojami tam, kad būtų patogiausia keleiviams.

"Žinoma, bet koks pakeitimas šiek tiek sutrikdo keleivių dienotvarkę. Bet tvarkaraštį darome tam, kad užtikrintume viešojo transporto patikimumą", – tvirtino laikinasis vadovas.


Pokyčiai ir laikas

Keičiamas 24 maršruto autobuso išvykimas iš "Universiteto" stotelės:

13 val. 30 min. keičiama į 13 val. 40 min.;

14 val. 30 min. keičiama į 14 val. 45 min.;

15 val. 30 min. keičiama į 15 val. 40 min.;

16 val. 30 min. keičiama į 16 val. 40 min.;

17 val. 30 min. keičiama į 17 val. 35 min.

19 val. 10 min. keičiama į 19 val. 15 min.

20 val. 30 min. keičiama į 20 val. 35 min.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Lina

Galetu savaitgaliais prailginti 12marsruto grafika

Ema

Man labai idomu koks dabuotojas sugalvojo tvarkarascius pakabinti ant stulpo tokiom smulkiom raidem.Ar isivaizduojate kaip zmonems reikia tai iziureti.?Toks jausmas,kad Starbu padaryta,bet ne zmonems.Ateina senesni su lupa ziuri,tiesiog pasityciojimas.Planas pakabintas ir stoteleje Vos matyti,svieslentes su grafikais pakabintos taip,kad vasara saulei svieciant nieko nematysi.Nieks neapskaiciuota,I nieka neatsizvegta.Svarbu pastate,o kaip nesvarbu.Kodel kituose salyse viskas normaliai,didelem raidem tvarkarasciai,svieslentes kur saule nesviecia.Nejaugi mes blogesni uz kitus.Jei darot darba tai padarykit normaliai,kaip is kitu reikalaujat.

Čiaupas --> taip taip

O ko taip pykti? Kaunietė pagrįstai smalsauja, nes Kaunas — tai juk Klaipėdos priemiestis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS