Didelė kaina sukėlė abejonių | Diena.lt

DIDELĖ KAINA SUKĖLĖ ABEJONIŲ

Miesto valdžios atstovai apžiūrėjo ir įvertino teritoriją prie Klaipėdos sveikatos priežiūros centro, kurią numatyta sutvarkyti. Svarstyta, ar galima sumažinti darbų kainą.

Pastatui, kuriame įsikūręs Sveikatos priežiūros centras, jau kelios dešimtys metų. Jo teritorija taip pat tvarkyta seniai. Daugelis infrastruktūros elementų – susidėvėję, neatitinka dabartinių reikalavimų.

"Pirmiausia nėra tinkamo privažiavimo neįgaliesiems, mamoms su vežimėliais, priėjimo vyresnio amžiaus žmonėms. Nors bent iš dalies kai kurie takai atnaujinti, jų dangos prastos. Sveiki žmonės retai vaikšto į gydymo įstaigas, o silpnos sveikatos asmenims šie takai nelabai patogūs", – tvirtino miesto mero pavaduotojas Artūras Šulcas.

Pastebėta, kad problemų kyla ir dėl privažiavimo greitosios pagalbos medikams, ugniagesiams ar aptarnaujančiam personalui.

Jau parengtas Sveikatos priežiūros centro teritorijos, kurią riboja Taikos prospektas ir Šturmanų gatvė, tvarkybos projektas. Miesto valdžios atstovai jį aptarė prieš savaitę.

Daugeliui užkliuvo didelė darbų sąmata. Paskaičiuota, kad sutvarkyti teritoriją atsieis apie 600 tūkst. eurų. Dėl to nutarta situaciją įvertinti vietoje.

"Neseniai atnaujintų vietų remontuoti neverta. Taip pat rengti želdynų tuose taškuose, kur jie tvarkingi. Į viską pasižiūrėjome ūkiškai. Manau, tikrai pavyks sumažinti darbų kainą", – teigė vicemeras.

Pasak A.Šulco, pastebėta ir šiokio tokio apsileidimo. Laiptai nuo Taikos prospekto pusės išklibę, išbyrėję. Tokia pati situacija – ir su nuovažomis. Taip pat atkreiptas dėmesys, kad šaligatvis nuo Šturmanų gatvės pusės apaugęs žolėmis ir jo nesimato.

"Teoriškai šaligatvis yra, bet praktiškai jo nesimato. Kažkam už tokius dalykus reikia pipiriukų pabarstyti", – komentavo vicemeras.

Minėtą teritoriją planuojama tvarkyti kitais metais. Anot A.Šulco, Klaipėdos sveikatos priežiūros centras yra didžiausia tokio tipo įstaiga Klaipėdoje. Joje gydoma keliasdešimt tūkstančių žmonių.

"Šis centras teikia paslaugas visai pietinei miesto pusei. Sutvarkyti teritoriją aplink šį pastatą yra privalu. Juolab kad priešingoje pusėje jau sutvarkyta", – pabrėžė vicemeras.

Pasak A.Šulco, kalbėta su policija ir savivaldybės Viešosios tvarkos skyriumi. Sutvarkius Debreceno aikštę ir jos prieigas nusikalstamumas čia sumažėjo.

"Investicijos duoda ir tokį efektą. Juokauju, kad nė vienas tarakonas į ką tik švariai išplautą vietą neina, nes bijo paslysti", – šmaikštavo vicemeras.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Grazina

Diulau pasidairyti po baltijos pr.uzmirstas raj

Šis

centras teikia paslaugas visai pietinei miesto pusei - ar ne per daug liaupsių "šiai pusei"? Šeimų gydytojai išsibarstę po rajonus, dalis prisirašę jurininkų poliklinikai, dalis nefridai.

BHUDE SCOTT

Sveiki Bhude Scott paskolos organizacija susiformavo siekiant padėti žmonėms poreikius padeda ,: pavyzdžiui, finansinės paramos. Taigi, jei jūs einate per finansinių sunkumų ar esate kokiame nors finansų netvarka, ir jums reikia lėšų pradėti savo verslą ar jums reikia paskolą apmokėti savo skolą arba sumokėti savo sąskaitas, pradėti gražią verslą, arba esate ieškant ją sunku gauti kapitalo paskola iš vietos bankų, susisiekite su mumis šiandien elektroniniu paštu: bhudescottloancompany@yandex.com už Biblija sako "Lk 11:10 Kiekvienas, kuris prašo, gauna; tas, kuris ieško, randa; ir tam, kuris paskambina, durys bus atidarytos "Taigi neleiskite darbas galimybę perduoti Jums nes Jėzus yra tas pats vakar, šiandien ir per amžius daugiau informacijos prašome darbas yra rimtų pažiūrų ir Dievas bijo žmonių. Jei esate finansiškai aušros ir jums reikia paskolą prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu: bhudescottloancompany@yandex.com
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS