Dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos akcija įsibėgėja! | Diena.lt

DIENRAŠČIO „KLAIPĖDA“ PRENUMERATOS AKCIJA ĮSIBĖGĖJA!

  • 5

Startavusi gegužės 10-ąją dienraščio "Klaipėda" prenumeratos akcija truks iki birželio pabaigos. Tad skaitytojai jau turi galimybę pasinaudoti proga pratęsti savo ir pirmojo miesto laikraščio bičiulystę už itin patrauklią kainą.

"Žinios būna geros ir blogos. Svarbiausia – tikslios", – toks atspindintis nūdienos aktualijas šiandien yra "Klaipėdos" šūkis.

"Džiaugiamės, kad mūsų dienraštis vienintelis regione išlaikė senąsias tradicijas ir yra leidžiamas šešis kartus per savaitę. Smagu, kad skaitytojai mumis pasitiki ir aktyviai prenumeruoja mūsų laikraštį", – neslėpė bendrovės "Klaipėdos dienraštis" direktorius Vidas Milkevičius.

Skaitytojai turi progą iki pat birželio pabaigos uostamiesčio laikraštį 2023 metams užsiprenumeruoti gerokai pigiau.

"Norime priminti, kad dienraščio prenumeratos akcija galios iki birželio 30 d. Paprasčiausias būdas užsiprenumeruoti "Klaipėdą" – išsikirpti kuponą, kurį pateikus "Perlo" terminale galima užsisakyti laikraštį. Be to, po pandemijos pagaliau galima įsigyti prenumeratą ir gyvai, atvykus į mūsų redakcijos skyrių viešbutyje "Amberton". Taupantieji laiką, dienraštį gali užsisakyti internetu. Kilus klausimų, reikėtų skambinti mūsų platinimo tarnybai telefonais 397 713 arba 397 714", – teigė V.Milkevičius.

Visus prenumeratos kuponus galima rasti dienraščio "Klaipėda" klasifikuotų skelbimų puslapyje.

Ten išsamiai paaiškinta, kaip užsiprenumeruoti dienraštį. Užsisakyti "Klaipėdą" visiems kitiems metams dabar kainuoja tik 63 eurus, tai yra ketvirtadaliu pigiau nei įprastai.

Laikraštį galima užsiprenumeruoti ne tik visiems metams, bet ir pusmečiui, trims ar vienam mėnesiui. Taip pat galima užsiprenumeruoti tik šeštadienio numerį vienam mėnesiui ar visiems metams.

Leidinys ir toliau vykdys misiją, siekdamas klaipėdiečius operatyviai supažindinti su visomis karščiausiomis miesto bei šalies naujienomis.

"Klaipėda" – vienintelis uostamiestyje spaudos leidinys, pasirodantis ir pirmadieniais, tad užsiprenumeravę dienraštį visiems artėjantiems metams skaitytojai ir toliau galės būti įvykių sūkuryje.

"Klaipėdą" galima užsiprenumeruoti ir "Klaipėdos" redakcijoje, Naujojo Sodo g. 1A, "K centro" pirmajame aukšte, telefonais (8 46) 397 713 arba 397 714, internetu www.klaipeda.lt/prenumerata.

GALERIJA

  • Dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos akcija įsibėgėja!
  • Dienraščio „Klaipėda“ prenumeratos akcija įsibėgėja!
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ela

Nuimkit tą nereikalingą man reklamą , skaitau internete, o reklama trukdo. Pajungė visiems ir džiaugiasi. Kam reikės sužinos ir be tos reklamos.

Anonimas

Ta ta setona dar rodo laikrastyje,ka nera kitu mordu,

Deja

Jau nebe miesto dienraštis. Viskas apie Kauną, Vilnių, bent ne apsie miestą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS