Duobės – vairuotojų kantrybės išbandymas | Diena.lt

DUOBĖS – VAIRUOTOJŲ KANTRYBĖS IŠBANDYMAS

Statybininkų prospekte esančio daugiabučio namo kieme gyvenantys žmonės jau kurį laiką priversti niokoti savo automobilius. Galvos skausmu vairuotojams tapo važiuojamojoje kelio dangoje atsivėrusi didžiulė duobė.

Įdubomis nusėtos gatvės, įvažos į daugiabučių namų kiemus jau kurį laiką piktina vairuotojus.

"Statybininkų prospekto 16 namo kieme atsirado gili įgriuva. Ratui įvažiavus į duobę, gadinamas automobilis", – nuogąstavo klaipėdietis Viktoras.

Anot žmonių, remonto verkiant reikalauja ne tik šio, bet ir greta esančių daugiabučių namų kiemai, automobilių stovėjimo aikštelės.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės atstovų, šiuo metu yra atliekamas avarinės būklės miesto gatvių, namų kiemų ir automobilių aikštelių asfalto dangų remontas.

Asfalto dangoje atsiradusi duobė minėtame daugiabučio kieme artimiausiu metu bus suremontuota.

Taip pat planuojama patikrinti ir visos automobilių aikštelės ir įvažos dangos būklę.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

As

O kodėl mes savo bendrijos kiemą už savo pinigus remontavom? Hmm..

Jurgis

Mes jų nerinkome ,todėl, jie postus užgrobė patys. Tai gal laikas organizuoti normalius rinkimus ir išsirinkti tikrą merą,norintį, ir mokantį dirbti. Šita šutvė nieko gero miestui duoti negal, nes nesugeba, geba tik....Žmonės nerinko ,nėjo balsuoti ,nes nematė už ką,.Ar tai normalu, kad merą išrenka keli miestiečiai tie patys jo pakalikai , subinlaižiai ,ar normalių ?Dirbti miesto labui, ten nėra nė vieno.

Mokesčių mokėtojas

VYTI KAIP GALIMA , APSIMETĖLIUS ,NEMOKŠAS,MESTO NAIKINTOJUS ,VAGIS , LIBERALUS IR PRIE LOVIO BET KOKIA KAINA PERBĖGUSIUS KONSERVATORIUS , VISUS SENIUS PIRDILAS " DŪDAS IR DŪDORIUS" .O MES,KLAIPĖDIEČIAI , NEBEGALIME SUSIIMTI IR PAREIKALAUTI, KAD ,TIE" GUDRUČIAI NEMOKŠOS" KAIP NORS PRADĖTŲ DIRBTI MIESTO , O , NE " SAVO KLANO VAGIMS". KIEK DAR GALI TYČIOTIS IŠ MIESTO ŽMONIŲ, GĖDA ,MIESTAS UŽLEISTAS, GATVĖS BAISIOS, ŠALIGATVIAI IR KELIAI NUO TATYBINIŲ LAIKŲ NETVARKOMI, NAMAI MIESTO VIDURYJE , BAISŪS ,APLEISTI, NUSILUPĘ, EUROPINIAI PINIGAI NAUDOJAMI TIK SAVO KLANAMS. B A I S U S N E Ū K I Š K U M A S , N E A T S A K I N G U M A S ,N E N O R A S D I R B T I M I E S T O L A B U I, NE T U R Ė J I M A S J O K I O S V I Z I J O S , J O K I O P L A N O , T I E S I O G MIESTO N A I K I N I M A S... Ar dar ilgai kentėsime šią stagnaciją????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS