„Ekonovus“ Klaipėdoje nuomojamoje teritorijoje įveisė sąvartyną | Diena.lt

„EKONOVUS“ KLAIPĖDOJE NUOMOJAMOJE TERITORIJOJE ĮVEISĖ SĄVARTYNĄ

  • 6

Klaipėdos atliekas vežanti bendrovė „Ekonovus“ kone pačiame miesto centre nuomojamoje apleistų angarų teritorijoje įveisė  milžinišką sąvartyną, šeštadienį pranešė TV3 „Žinios“.

„Ekonovus“ vadovas Vaidas Sliesoraitis aiškino, kad atliekos susikaupė, nes trūksta  atliekų rūšiuotojų.

„Atrodo didelė krūva, bet iš tikro yra kelių mėnesių sankaupos. Tiesiog mes Klaipėdoje neturime galimybės rūšiuoti (...) ir todėl vežame į Kauną, bet ten viena iš dviejų pamainų „iškrito“ ir kol susiradome darbininkus, ir susikaupė per tą laiką“, – aiškino „Ekonovus“ vadovas.  

V. Sliesoraitis žada, kad atliekos bus išvežtos per porą savaičių.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas tikisi, kad už šiukšlyno įveisimą aplinkosaugininkai skirs baudas.

„Tai, kad miesto centre kažkokia bendrovė leidžia sau sukaupti kalnus atliekų, viršydamas keleriopai nustatytas norma. Jeigu tai ne nusikaltimas, tai labai panašių  požymių turinti veikla“, – pareiškė meras.  

Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos agentūros vedėjas Romualdas Dužinas žada, kad „bus padaryti labai rimti sprendimai“. 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Super!

Kokie vadovai tokia ir tvarka!!!

Egidijus

Už mėšlo sumetimais turėtų vesti su savo mašiną krauti į bagažinę.Visos išlaidos iš jo kišenės ir negalėtų antrą kart naudoti technika.Turetu tik su savo išvedžioti.Ir turėtų to darbo nebedirbti turi būti atleidžiamas iš vadovų.

X

Didieji jobani rušiuotonai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS