Pempininkų aikštėje vėl sugedo fontanas | Diena.lt

PEMPININKŲ AIKŠTĖJE VĖL SUGEDO FONTANAS

Neseniai buvo įjungtos ir miesto puošmenos – fontanai, tačiau gyventojai pastebėjo, kad Pempininkų aikštėje esantis jau kurį laiką nebeveikia. Kai kurie klaipėdiečiai mano, kad fontanas galėjo sugesti dėl neseniai praūžusių liūčių.

Pagrindinėje Pempininkų aikštėje esantis fontanas sukuria puikią nuotaiką gyventojams, taip pat tai dar viena vieta, kur ir vaikai gali praleisti laiką.

Tačiau prieš kelias dienas klaipėdiečiai pastebėjo, kad visų pamėgtas fontanas sugedo.

Gyventojai spėliojo, dėl ko jis galėjo sugesti, gal kalta netobula įranga. O gal techniniai gedimai atsirado ir dėl neseniai praūžusių liūčių?

Praėjusių metų liepos viduryje po stiprių liūčių taip pat nebeveikė kai kurie uostamiesčio fontanai, tada irgi manyta, kad audros padarė nemažos žalos jų įrangai.

Tą kartą taip pat buvo sugedęs ir Pempininkų fontanas, jis neveikė dėl elektros tiekimo gedimo.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjos patarėja Sandra Dabrienė patvirtino, kad šiuo metu fontanas neveikia dėl techninių elektros sistemos gedimų.

„Žinome, kad yra elektros gedimas, šiuo metu nustatinėjame tikslią gedimo priežastį, o ją nustačius, bus atliekami remonto darbai“, – teigė S. Dabrienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai čia

vietoje normalaus rimto fontano padarė myštuką. Kuris daugiau neveikia negu veikia

Anonimas

Miesto tvarkymo skyrius be žodžių- pastoviai problemos, kas ten jiems darosi? Visalaik visada kažkas negerai, sulūžo, amžinos problemos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS