Gargžduose po avarijos laikinai uždarytas pėsčiųjų tiltas | Diena.lt

GARGŽDUOSE PO AVARIJOS LAIKINAI UŽDARYTAS PĖSČIŲJŲ TILTAS

Gargžduose po pirmadienį įvykusios avarijos laikinai uždarytas pėsčiųjų tiltas.

„Informuojame, kad saugumo sumetimais laikinai uždaromas tiltas Gargžduose, kuriuo pėstieji gali patekti į miesto ligoninę. Tiltas galimai nesaugus pėstiesiems tapo po eismo įvykio, kurio metu, neapskaičiavus aukščio atstumų, ant tralo vežamas traktorius kliudė apatinę tilto konstrukciją“, – skelbia Klaipėdos rajono savivaldybė.

Ugniagesiai gelbėtojai jau pašalino pažeistas tilto armatūras, bus vertinama jo būklė, ir tik tuomet paaiškės, ar juo bus galima naudotis.

Gyventojų prašoma pasirūpinti savo saugumu ir vizitams į ligoninę rinktis kitas alternatyvas.

Klaipėdos apskrities policijos policijos atstovė Andromeda Grauslienė BNS sakė, kad šioje vietoje nutiko eismo įvykis, dėl jo buvo užpildyta deklaracija.

„Dėl didelių gabaritų (transporto priemonė – BNS) kliudė tiltą“, – BNS sakė ji.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas skelbia, kad, pirmadienį atvykę į Tilto gatvę, virš važiuojamosios kelio dalies ugniagesiai rado kybančias pažeistas tilto konstrukcijas, jos kėlė pavojų eismo saugumui.

Be to, dviejų metrų pločio bei 100 metrų ilgio ruože buvo ištekėjęs hidraulinis skystis.

Panaudojus diskinį pjūklą, pašalinti 2 armatūros strypai. Ant kelio išsilieję teršalai surinkti, panaudota 20 kilogramų sorbento.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

>ttt

O man keista kaip tralo vairuotojas gali važiuoti po tiltu su negabaritiniu kroviniu, neįsitikinęs, kad užteks aukščio. Pagl Jus, jeigu į kelis metus koks transportas negali po juo pravažiuoti, tai jį reikia aukštinti ? Suprantu, kad visiškai nebūtų kelių, kur jį galima būtų "apvažiuoti". O dabar juk yra galimybių.

ttt

Man keista, kodėl tas tiltas nepaaukštinamas? jau senai pakito mašinų aukščiai o tarptilčio aukštis dėl asfalto sluoksnių net sumažėjo. Jei tai architektūrinis statinys,, tai grindinį leiskim žemyn.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS