Gelbėtojai – akylų poilsiautojų taikiklyje | Diena.lt

GELBĖTOJAI – AKYLŲ POILSIAUTOJŲ TAIKIKLYJE

Moterų pliaže poilsiautoja įamžino neįprastą vaizdą. Klaipėdietė pastebėjo gelbėtojas, kurios, anot moters, dėmesį telkė ne į jūroje besimaudančius poilsiautojus, o esą atsipalaidavusios lepinosi saulės voniomis.

Pajūryje popietę leidusi klaipėdietė stebėjosi gelbėtojų darbu.

"Šeštadienį lankiausi Smiltynėje ir likau nustebinta ten dirbančių gelbėtojų neatsakingumo. Atrodė, kad jos ten atėjo ne dirbti, o pasideginti", – nuomonę išsakė dienraščio skaitytoja.

Vis dėlto, pasak biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktoriaus pavaduotojo Aleksandro Siakki, poilsiautoja klaidingai įvertino situaciją.

"Moteris ne taip suprato. Gelbėtojos tuo metu pildė žurnalą, ši veikla yra viena jų darbo užduočių. Merginos pasakojo, kad jūroje žmonių nebuvo, niekas nesimaudė, tad, radusios laisvą minutę, jos atliko pareigą", – teigė A.Siakki.

Pasak pavaduotojo, gelbėtojams nuolat primenama, kad darbo metu draudžiama naudotis išmaniaisiais telefonais, užsiimti su darbu nesusijusia veikla.

Anot jo, paplūdimiai nuolat stebimi gelbėtojų, tad poilsiautojai be priežiūros nepaliekami.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Itai

Prižiūrėti būdeles tai tikrai nėra gelbėtojų darbas. O jei dar kiekvienas ateitų ir lieptų skambinėt į visokius skyrius, tai čia ne gelbėtojai būtų, o dispečerinė

Babai

Ponia, jei Jus nežinote ir nesuprantate apie gelbėtojų darbą, tai ir nerašykite apie tai. Pluduras tam ir skirtas, kad pažymėti, jog toliau plaukti negalima, nes vandens srovė gali nunešti tolyn į jūrą. Baltijos jūra būtent dėl šių srovių pavojinga. Kitur visiškai kitoks vanduo ir srovės.

To lta

Šalia tos persirengimo kabinos, už 15m yra dar viena būdelė, kuri skirta neįgaliesiems. Į ją lipti nereikia, yra vietos plačiai, Jūs ją praėjote. Gelbėtojai Jums pasiūlė pasinaudoti šia būdele, bet kažkodėl atsisakėte.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS