Geros žinios tėveliams: uostamiesčio darželiai dirbs visą vasarą | Diena.lt

GEROS ŽINIOS TĖVELIAMS: UOSTAMIESČIO DARŽELIAI DIRBS VISĄ VASARĄ

Siekdama padėti tėveliams išgyventi sudėtingą laikotarpį, Klaipėdos miesto savivaldybė apsisprendė, kad uostamiesčio ikimokyklinio ugdymo įstaigos dirbs visą ateinančią vasarą.

Vyriausybei pamažu pradėjus švelninti karantino tvarką, laikinai iš darbo rinkos pasitraukusiems klaipėdiečiams sužibo viltis sugrįžti į darbovietes. Tėveliams, per karantiną išnaudojusiems atostogas, iškilo rūpestis – kas pasirūpins jų ikimokyklinio amžiaus vaikais, jei, kaip įprastai būdavo, darželiai per vasarą kurį laiką nedirbs. Klaipėdos miesto savivaldybės Švietimo skyrius kasdien sulaukia susirūpinusių tėvelių klausimų, kada vėl pradės veikti darželiai ir kaip bus organizuojamas jų darbas vasarą.

„Negatyvių žinių fone yra ir viltingų naujienų. Tokia yra žinia, kad vasarą dirbs miesto darželiai. Jos nekantraudami laukė tėveliai ir seneliai, galvojantys, kaip vasarą reikės sugrįžti į normalų gyvenimo ritmą. Vasarą vaikučius bus kur palikti, kad pasivytume tai, ką praradome per karantino laikotarpį“, – sakė Klaipėdos miesto meras Vytautas Grubliauskas.

Ikimokyklinio ugdymo įstaigų darbas bus atnaujintas, vos tik tam leidimą duos šalies valdžia, sakoma Klaipėdos savivaldybė pranešime.

Ne visą vasarą dirbs tik tos ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo įstaigos, kur yra suplanuoti remonto darbai – tikėtina, kad jos bus laikinai uždarytos.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

To A

Jei protinga butum nesiardytum, del to ir sakau kad proto tikkk 0% koef. pas tave :) nei mokytoja nei aukletoja, o tik zmogus. Ir baisiuosi tokiomis kaip tu kad nuo vaiku ilsisi. Savo vaikus ir neleisdama pastoviai i darzeli, daugiau ismoko nei tie kurie nuo 7:30 iki 18:10 ir veliau paimti tevu budavo. Dazniausiai tokios mamos kurios vaikus isveda i darzeli o pacios sedi namie su cigarete balkone arba kaip minejau pliaze iki paskutines min kol vaika pasiima is darzo o dar ir veluojancios. Va cia tai slyksciausios degradomis ir vadinu. Vaikas kuo puikiausiai ir su mama mazametis gali tobuleti. Tik va beda tokios "mamos" kaip tu negeba ir nemoka nei aukleti vaiku nei pamokinti ;) linkiu tiek darzelio aukletojoms tiek auklytems kantrybes ir svarbiausia supratingu tevu! Kad ir jus zmones! Ir jus kaistat darzeliuose vasara! Kad ir jus turite vaikus ir anukus!

A

Na toks jausmas kad jus arba dirbate aukletoja ir labai jau nenorite dirbti vasara arba vaiku neturite. Ar turite ir sedite su jais pastoviai, grynu oru kvepuojate? Nieko tokio kad darzelyje vaikai irgi kazka naujo suzino, kazka ismoksta? Tai gal ir i mokykla tegul neeina jei mamos nedirba? Tegul mamos grynam ore patys mokina savo vaikus? Nelabai pasakyciau kad pas jus daugiau negu 0% proto. Matosi kad gyvenimas nepasiseke ir piktis per krastus lejasi. Sekmes jus gryname ore ir gyvenime!

Skaitytoja

O ką darysite su rizikos grupei priklausančiais darželio darbuotojais? Įsisuks Korona į darželius, įsisuks....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS