Gerumo proveržis mieste – jaunuoliai suskubo padėti neįgaliajam | Diena.lt

GERUMO PROVERŽIS MIESTE – JAUNUOLIAI SUSKUBO PADĖTI NEĮGALIAJAM

Geri žmonių darbai nelieka nepastebėti. Klaipėdietis Kęstutis Maskolaitis trečiadienį nufilmavo neeilinį reginį, kaip Taikos prospekto ir Agluonos gatvės sankryžoje iš automobilio išlipę du jauni žmonės skuba į pagalbą sniege užstrigusiam neįgaliajam.

Mašinos vaizdo registratoriaus užfiksuotame įraše matyti apie 12.42 val. prie prekybos centro „Akropolis“ neįgaliojo vežimėlį ant kelkraščio bandantys užkelti moteris su vyru. Deja, nesėkmingai.

Staiga šalia raudono šviesoforo stabtelėjęs automobilio vairuotojas įjungia avarinį signalą. Iš mašinos išlipa du jauni žmonės ir pribėga prie neįgaliojo. 

Netrukus visų pastangomis neįgaliojo vežimėlis saugiai atsiduria ant pėsčiųjų tako.

Šį kilnų poelgį savo akimis matęs klaipėdietis viešai pasidžiaugė rūpestingu Lietuvos jaunimu.

„Pasirodo, dar ne visi emigravo. Lenkiu prieš juos savo žilą galvą. Įsivaizduokite, pirma išlipo moteris, kuri, ko gero, su vaiku sėdėjo mašinos gale. Reikėtų surasti tuos žmones ir atsidėkoti“, – pagyrų negailėjo 58-erių Kęstutis.

Pašnekovo manymu, kartais tereikia vieno kilnaus gesto, kad diena šalia esančiam žmogui taptų geresnė.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

nesupraskit manęs teisingai...

manau. tokie Šaunuoliai turėtų teikti idėjas Lietuvai, o ne amoralūs politikieriai, ar apsinarkašinę popsistai. Atsiprašau, jei ką įžeidžiau. Ačiū Jums.

Irina

Tai buvo mano dukra su kolega.

Kaunietis

Yra gerų jaunų žmonių, pamačius jų rūpestingumą, negali atsidžiaugti.Teko ne vieną kartą matyti jaudinantį pagalbos vaizdą.Ačiū už tai,kad jūs tokie geri esate,tikrai nebus nepastebėtas jūsų nuoširdumas ir gerumas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS