Gyventojams išreiškus nepasitenkinimą dėl įgriuvos – pažadas ištaisyti broką | Diena.lt

GYVENTOJAMS IŠREIŠKUS NEPASITENKINIMĄ DĖL ĮGRIUVOS – PAŽADAS IŠTAISYTI BROKĄ

Naikupės gatvėje nutiesus vandentiekio įvadą, įvažoje į daugiabučio kiemą atsivėrė gili įgriuva. Gyventojams išreiškus nepasitenkinimą, darbus vykdę statybininkai suskubo tvarkyti kelią.

Dienraštis rašė, kad ties Naikupės g. 14-uoju pastatu jau apie mėnesį žiojinti duobė vairuotojams gali pridaryti rimtų nemalonumų.

Juolab kad palijus jos faktiškai nesimato.

Situacija pirmadienį pradėjo domėtis Klaipėdos savivaldybės atstovai.

Kaip informavo Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiasis specialistas Vidmantas Paliakas, praėjusių metų birželį–liepą minėtoje teritorijoje dirbo bendrovė "Pajūrio genranga".

Statybininkai klojo vandentiekio įvadą į Naikupės g. 18 stovintį kioską.

"Įmonė yra informuota apie dangos atstatymo broką ir artimiausiu metu planuoja šią įvažą suremontuoti", – tikino specialistas.

Bendrovės "Pajūrio genranga" vadovas tvirtino, kad netrukus imsis darbų ir per kelias dienas sutvarkys asfalto dangą.

"Šiandien (antradienį – I.A.) nuvyksime į vietą, pasižiūrėsime, kokių medžiagų mums reikia darbui ir per dvi tris dienas atstatysime dangą. Paprasčiausiai toje vietoje buvome pakloję vadinamąjį šaltą asfaltą, kuris, kaip paaiškėjo, nėra toks kokybiškas ir per tam tikrą laiką jį išplovė", – dėstė įmonės vadovas.

Jo žodžiais, artimiausiu metu Naikupės gatvėje bus uždėtas karštas asfaltas, tačiau tam reikia palankių oro sąlygų – negali lyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Naikupis

Jau sutvarkyta

Na niekaip nesuprantu

tų ,, dirbančių ,, Kodėl reikia skųstis , kad jie taisytų broką ? Patys nemato darbas atliktas tų , kurių abi rankos kairiosios ? Nelijo galėjo dirbti , o dabar lauks ko ? Sekančios vasaros ? Matyt iš tokių savivaldybė turėtų imti baudas - tūkstantines , nes sugadino miestiečių turtą .

>

O svUvaldybeje ramu,nieks niekur neskuba,kabinetose sviesu-silta-kvepia kava-internetas,prie duru APSAUGA ,kad ramybes netrukdytu.Tuos ,470 savu, reikia sugot ir tausot,kur tas matyta,ju masinos lauke ,po lietum turi stoveti,reikia garazo,po bliudu,bus sausa,garazelis,uz mizernus 16 000 000,Euriuku.Taip ir "gyvenam".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS