Į bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinio direktoriaus postą – 47 pretendentai | Diena.lt

Į BENDROVĖS „KLAIPĖDOS VANDUO“ GENERALINIO DIREKTORIAUS POSTĄ – 47 PRETENDENTAI

  • 3

Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinio direktoriaus atrankos konkursas įžengė į naują etapą. Nuo sausio 2 iki 17 dienos pretendentai į bendrovės vadovo pareigas siuntė savo paraiškas. Iš viso dokumentus konkursui pateikė 47 asmenys.

Nuo sausio 20 dienos per tris savaites viešųjų pirkimų būdu parinkta specialistų atrankos agentūra analizuos pretendentų dokumentus, o po reitingavimo aukščiausių įvertinimų sulaukę kandidatai susitiks su bendrovės valdyba, kuri ir išrinks naująjį generalinį direktorių.

Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ valdybą sudaro nepriklausomi nariai Regina Derkintytė-Kaupienė, Alenas Gumuliauskas, Valdas Tekorius bei pagrindinio bendrovės akcininko – Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos – atstovai Andrius Kačalinas ir Alina Mikalauskė.

Pasak valdybos pirmininkės Reginos Derkintytės-Kaupienės, tikėtina, jog naujasis vadovas bendrovėje pradės dirbti vasario pabaigoje arba kovo pradžioje. Mat po atrankos procedūrų išrinktas kandidatas dar turės sulaukti specialiųjų tarnybų įvertinimo, patvirtinančio kad gali eiti Bendrovės „Klaipėdos vanduo“ generalinio direktoriaus pareigas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

vagiu -biznis

visi puola prie pinigu,kiek norinciu pasipinigauti gamtos saskaita,zmoniu mulkinimu,geras vaizdelis ponai,

ALGIRDAS

PRICKAU PARAŠYK APIE NUOTEKOS DAUGIAU. NĖRA KĄ SODINTI ITIURMA.

Pranas Pričkus

Kuris daugiausiai išgers išvalyto vandens, tam suteikti pirmenybę. Tarkim nustatyti ir laiką, į finalą atrinkti pvz. du vyrus ir dvi mot. ir t.t.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS