Įgriuvęs šulinys Kuncų gatvėje trikdo eismą | Diena.lt

ĮGRIUVĘS ŠULINYS KUNCŲ GATVĖJE TRIKDO EISMĄ

Uostamiesčio Kuncų gatvėje, važiuojamosios dalies viduryje eismą trikdo įkritęs lietaus kanalizacijos šulinys. Gyventojai piktinasi, kad niekas jo nesuremontuoja jau savaitę.

Kuncų gatvėje, važiuojamosios dalies viduryje eismą trikdo įkritęs lietaus kanalizacijos šulinys. Gyventojai piktinasi, kad niekas jo nesuremontuoja jau savaitę.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad į tokius pranešimus visada reaguojama.

Apie tokias problemas dažniausiai savivaldybę informuoja įmonė „Klaipėdos vanduo“. Tada pranešama rangovui, kad suremontuotų.

„Tokių pranešimų sulaukiame nuolat. Per savaitę jų būna 3-5. Pasitaiko, kad ir iš vis nesulaukiame. Daugiausia problemų kyla pagrindinėse gatvėse, vietose, kur yra intensyvus eismas, važiuoja viešasis transportas“, – tvirtino direktorius.

Pasak L.Dūdos, šuliniai suremontuojami per skirtingą laiką. Jei situacija avarinė, tvarkyti važiuojama dar tą pačią dieną. Kiti remontuojami pagal planą – sutvarkoma per savaitę.

Kaip skubiai bus imtasi remonto darbų, priklauso ir nuo gatvės intensyvumo, ar ja važinėja viešasis transportas.

L.Dūda pabrėžė, kad svarbiausia, jog gyventojai praneštų savivaldybei apie tokias vietas. Tada į problemą bus sureaguota operatyviai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

melagis ta Duda

gyventojai praneša, bet Duda kiekviena diena apsimeta kad girdi pirma karta

SUSIJUSIOS NAUJIENOS