Ilgametis Jūrininkų ligoninės vadovas J. Sąlyga prašo jį atleisti iš pareigų | Diena.lt

ILGAMETIS JŪRININKŲ LIGONINĖS VADOVAS J. SĄLYGA PRAŠO JĮ ATLEISTI IŠ PAREIGŲ

  • 19

Ilgametis Klaipėdos Jūrininkų ligoninės vadovas Jonas Sąlyga pranešė pasiprašęs atleisti jį iš pareigų.

„Šiandien Klaipėdos universiteto ligoninės generaliniam direktoriui įteikiau prašymą atleisti mane iš filialo „Jūrininkų ligoninė“ direktoriaus pareigų. Nors mano kadencija dar nesibaigė, toliau vadovauti filialui nebematau prasmės. Užteks, nenoriu savęs apgaudinėti, neslėpsiu, kad norisi ieškoti pozityvesnių pokyčių panaudojant sukauptas žinias“, – feisbuke pranešė J. Sąlyga.

Nuo sausio uostamiestyje veiklą pradėjo Klaipėdos universiteto ligoninė (KUL) sujungus tris ligonines – Klaipėdos jūrininkų, Klaipėdos universitetinę ir Palangos reabilitacijos. Įstaiga tapo viena didžiausių gydymo įstaigų šalyje.

Jai nuo spalio pradėjo vadovauti iš Jungtinės Karalystės sugrįžęs kardiologas Audrius Šimaitis, kuris yra dirbęs Jūrininkų ligoninėje ir buvo pavaldus J. Sąlygai.

J. Sąlyga pereinamuoju laikotarpiu, nuo šių metų sausio, buvo laikinas KUL vadovas.

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys anksčiau pabrėžė naujojo vadovo A. Šimaičio užsienyje įgytą patirtį bei ryšį su Klaipėdą, sakydamas, kad tai yra „unikalus savybių rinkinys“.

Kaip BNS informavo ligoninė, J. Sąlyga Klaipėdos Jūrininkų ligoninei vadovavo nuo 1992 metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

PREZIDENTO

Rinkimai puikus šansas pradėti POLITINĘ KARJERĄ .Kandidatūra žymiai pranašesne už daigelį kitu asmenų,Tai puiki reklama ir proga rinkėjams susipažinti su. kandidatu ir puiki proga eiti i SEIMO rinkimus ir juos laimėti.Sėkmės atveju būtų geriausias SVEIKATOS APSAUGOS MINISTRAS nuo Nepriklausomybes laikotarpio.Toks šansas retai kam pasitaiko gyvenime.Lietuvai labai reikalingas žmogus gerai išmanantis sveikatos apsaugoje susikaupusias problemas.Geresnio pasirinkimo dabartinio metu nėra .,

J. Jablonskis

Gal Salyga (be nosinės)? Panaši pavardė Veryga.

Klpd. >to- Vytautas Čepas

o kodėl jis turi domėtis? Gal parašyk kokiai Klaipėdos S Tė Tė? Pamatei žinomą pavardę ir iš karto suradai ką jis turi daryt? Net nežinai kad jis iš politikos išėjo ir savivaldybėje jau nedirba? :D) Mane visą laiką juokina tokie šaudantys pro šalį glušiai (kap tu), kurie iš nenoro pajudint savo subinę taiko viską kas jiem atrodo netaip, užkart kitiem ant galvos:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS