Implantacijos procedūras atliks gydytojas iš Amerikos | Diena.lt

IMPLANTACIJOS PROCEDŪRAS ATLIKS GYDYTOJAS IŠ AMERIKOS

  • 3

Džiugi žinia klaipėdiečiams – vasario 2-ąją Klaipėdoje, Pilies gatvėje, duris atvers nauja, moderni, specializuota odontologinė įstaiga – „Klaipėdos implantologijos klinika“.

Klinikos vadovas Imantas Vatėnas į klausimą, ką reiškia specializuota klinika, atsako, kad joje bus teikiamos ypač aukštos kvalifikacijos gydytojų odontologų paslaugos.

Didžiausias dėmesys bus kreipiamas į dantų kanalų gydymą mikroskopu bei burnos chirurgijos paslaugas. Taip pat ypatingas dėmesys bus skiriamas dantų implantavimui.

Pašnekovas džiaugėsi, kad klinikoje bus atliekamos visos būtinos rentgenologinės diagnostikos procedūros, kurios taupys brangų pacientų laiką bei užtikrins siekiamą gydymo kokybę.

Norima pasidžiaugti, kad klinikoje dantų implantacijos procedūras atliks gydytojas odontologas iš Amerikos – Carlosas Gonzalo Rojas Manrique, turintis ilgametę patirtį odontologijos srityje. Gydytojas žinias gilino Amerikoje, Monake, Šveicarijoje, Ispanijoje. Nerimauti dėl kalbos barjero neverta, nes gydytojas puikiai kalba lietuviškai.

„Klaipėdos implantologijos klinikos“ tikslas yra bendradarbiauti su visomis veikiančiomis odontologinėmis klinikomis uostamiestyje, teikiant aukščiausios kokybės dantų kanalų gydymo ir pergydymo paslaugas, pasitelkiant šių dienų naujausias technologijas, kartu ir mikroskopą bei sukauptą gydytojos E.Narvilės ilgametę patirtį dantų kanalų gydymo srityje. Klinikos atstovai iš anksto norėtų padėkoti kolegoms už pasitikėjimą.

Nerimaujančius, ar už modernių, specializuotų paslaugų nesislepia itin aukštos kainos, I.Vatėnas patikina, kad klinikos tikslas – dantų implantacijos procedūrą paversti kasdienine ir daugeliui žmonių prieinama gydymo paslauga, todėl įstaigoje naudojamos kelios dantų implantų sistemos, taip siekiant optimizuoti ir sumažinti gydymo išlaidas.

Klinikoje dantų implantų kaina prasideda nuo 350 eurų už vienetą. „Manau, tai patvirtina mūsų bendro darbo tikslą – grąžinti jums šypseną“, – tikino I.Vatėnas.

„Klaipėdos implantologijos klinika“

Pilies g. 7, Klaipėda

Tel.  +370 605 88338

www.implantologijosklinika.lt

info@implantologijosklinika.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rimas

Puikus specialistas. Manau jis is Pietu Amerikos- Venesuelos ar Argentinos. Viska atliko nepriekaistingai, rekomenduoju be menkiausios dvejones.

Doroteja

Geras specialistas I toki uzkampi kaip Klaipeda nevaziuos, nes geri implantavimo specialistai turi daug darbo Amerikoje ir uzdirba didelius pinigus, o sio specialisto pavarde meksikietiska. Meksikieciai moka tik graziai dainuoti, bet ne gerai dirbti.

abejojantis

Ar tas amerikietis tik nėra baigęs Lietuvos sveikatos mokslų universiteto odontologijos fakulteto?Ar tai nėra tas pats garsusis studentas,kuris daug laiko bylynėjosi su Kauno klinikom dėl,jo manymu, prastai suteiktų paslaugų ?jei tai tas pats,tai kaip jis taip po visą pasaulį tobulinosi?Gal tik koridorius praėjo?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS