Ir Klaipėdoje skambės varpai | Diena.lt

IR KLAIPĖDOJE SKAMBĖS VARPAI

Sekmadienį visame pasaulyje, taip pat ir Klaipėdoje, tuo pačiu metu, skambės varpai. Šimtu senojo kariliono varpo dūžių Turgaus gatvėje klaipėdiečiai paminės 100 dienų sukaktį nuo žiauraus teroristinio išpuolio Izraelyje prieš taikius gyventojus.

Klaipėdiečiai kviečiami prisijungti prie pasaulinės akcijos „Milijonas varpų dūžių“ sekmadienį, sausio 14 d., 16 val., Turgaus gatvėje, šalia buvusios Jono bažnyčios.

Skambės ir Klaipėdos miesto kariliono, ir bažnyčių varpai.

Tai – visuotinė solidarumo akcija, minint 100 dienų nuo taikių gyventojų žiauraus teroristų išpuolio Izraelyje.

Tai kartu ir kvietimas sugrąžinti „Hamas“ nelaisvėje tebelaikomus įkaitus, kvietimas kurti tokį pasaulį, kuriame nėra vietos smurtui, terorizmui ir antisemitizmui.

„Skambinkite, kad prisimintų, kad sugrįžtų, kad sustabdytų. Vienas varpas praneša apie besiartinančią audrą, milijonai varpų turėtų priversti pasaulį atsitokėti“, – skelbia akcijos iniciatoriai.

Sekmadienį varpų dūžiai tuo pačiu metu gaus visame pasaulyje, klaipėdiečiai kviečiami prisijungti prie šios solidarumo misijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

manau

Okupantai tegu nešdinasi iš okupuotų žemių į JT nustatytą teritoriją, viešai atsiprašo už dešimtmečius vykdytą palestiniečių genocidą, išmoka reparacijas ir tegu skambina varpais ar degioja savo žvakigalius į valias. p.s. iš okupuotų Golano aukštumų irgi nešdinkitės.

Anonimas

As prisijungiu prie solidarumo su Palestina akcijos.

>>ai

kazkas gavo tukstantuka-kita surengti akcijai, pasamdys pora-kita varguoliu musti varpa, na o ziopliai patys susirinks atrakcijos paziureti. po to darbo imsis propaganda- ziu. kaip palaikom..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS