Iškraustys Klaipėdos sveikatos biurą | Diena.lt

IŠKRAUSTYS KLAIPĖDOS SVEIKATOS BIURĄ

Klaipėdos sveikatos biuras, nuo veiklos pradžios įsikūręs ir veikiantis Trečiosios poliklinikos patalpose, rengiantis šios įstaigos pertvarkai, bus iškeldintas į kitas savivaldybei priklausančias erdves. Tiesa, naujos patalpos bus gerokai mažesnės už turėtas.

Klaipėdos savivaldybės Turto valdymo skyriaus vedėjas Edvardas Simokaitis patvirtino, kad rengiantis vadinamosios Trečiosios poliklinikos reorganizacijai, iš jos patalpų Taikos pr. 76 planuojama iškelti čia veikiantį Klaipėdos sveikatos biurą į patalpas kitapus gatvės – Taikos pr. 107.

Jau dabar Taikos pr. 107 Klaipėdos sveikatos biuras valdo dalį čia esančių erdvių, tai yra 112 kv. m, papildomai planuojama perduoti dar 203 kv. m.

Kiek pinigų reikės patalpų pritaikymui įstaigos darbui, dar nežinoma.

Taikos pr. 107 yra daugiabutis, kurio pirmajame aukšte ir įsikurs Klaipėdos sveikatos biuro darbuotojai.

„Dalis darbuotojų jau dirba Taikos pr. 107, likusieji – vadinamojoje Trečiojoje poliklinikoje. Žinoma, Taikos pr. 76 jie turėjo didesnius plotus, ten buvo erdvūs koridoriai, posėdžių salės, bendras plotas siekė apie 500 kv. m. Naujose patalpose, aišku, tokių posėdžių salių nebus, teks kažkaip spręsti jų poreikį“, – teigė E. Simokaitis.

Kol kas vyksta tik projektavimo darbai, paskui teks naujas patalpas pritaikyti Klaipėdos sveikatos biuro darbuotojams, kurie realiai persikelti galės veikiausiai tik kitais metais.

Klaipėdos sveikatos biure dirba 121 darbuotojas.

Įstaigos tinklalapyje rašoma, kad biuro tikslas yra „teikti aukštos kokybės ir mokslu pagrįstas visuomenės sveikatos paslaugas, puoselėjant gyventojų sveikatą, siekiant geresnės gyvenimo kokybės ir ilgesnių sveiko gyvenimo metų“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Daug metų Klaipėdos universitetinė ligoninė

dirbo su puse reikalingų slaugytojų padėjėjų etatų. Tuo tarpu sveikatos biuras tiek metų ,,dinderį "mušė. Nuvažiuoji prie jūros, ten sveikatos biuro specialistė auklėja diedą, kad rūkyti negerai. Gaudo žmones, gal spaudimuką pamatuoti?...

Antanas

Kam tiek administracijos darbuotoju ten reikalinga? Vel pinigu plovykla tas Sveikatos Biuras? Manksta galetu or 5 darbuotojai organizuot

Jonis

Geriau parašykite kuo tas biuras užsiima, kad tiek daug darbuotojų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS