Išraustas šaligatvis piktina klaipėdiečius | Diena.lt

IŠRAUSTAS ŠALIGATVIS PIKTINA KLAIPĖDIEČIUS

Šiaurinės miesto dalies gyventojams pora savaičių akis bado Liepojos gatvėje, netoli posūkio į P.Lideikio gatvę, išraustas šaligatvis. Klaipėdiečiai piktinasi, kad kažkas vykdė darbus ir pamiršo sutvarkyti dangą.

Šiaurinės miesto dalies gyventojams pora savaičių akis bado Liepojos gatvėje, netoli posūkio į P.Lideikio gatvę, išraustas šaligatvis. Klaipėdiečiai piktinasi, kad kažkas vykdė darbus ir pamiršo sutvarkyti dangą.

„Įdomu, kas čia ką darė. Nuolat vaikštau pro tą vietą. Darbai jau seniai čia nevyksta, o šaligatvio niekas nesutvarko. Dar koks žmogus įpuls į tą duobę, nors ir ji apsukta įspėjančia „Stop“ juosta“, – nuogąstavo vienas klaipėdietis.

Vyras atkreipė dėmesį, kad dėl palikto išrausto šaligatvio yra ir nesaugu. Žmonės norėdami praeiti turi išeiti į važiuojamąją dalį.

„Suprantu, kad būna visokių situacijų. Tačiau užbaigus darbus viską reikia sutvarkyti“, – teigė klaipėdietis.

Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų poskyrio vyriausioji specialistė Gintarė Kašienė tvirtino, kad šioje vietoje avarinį gedimą šalino viena telekomunikacijų kompanija. Ji turėtų sutvarkyti dangą.

Šalinant avariją, leidimo kasimui nereikia. Būtina tik apie juos informuoti savivaldybės Miesto tvarkymo skyrių.

„Negalime patys pamatyti kiekvienos išraustos duobės. Gerai, kai žmonės praneša apie tokias vietas. Pasitaiko, kai darbai atliekami ir savavališkai“, – tvirtino vyriausioji specialistė.

Penktadienio rytą prie iškasinėto šaligatvio jau dirbo darbininkai.

Kiek anksčiau kasinėjimai taip pat buvo atliekami Liepojos ir Šiltnamių gatvės susikirtime.
Čia buvo atliekami vidutinės įtampos kabelio remonto darbai. Situacija taip pat buvo avarinė. Ši vieta jau užkasta ir sutvarkyta.

Pasak įmonės LESTO atstovo Ernesto Naprio, sutvarkius pažeistą kabelį vartotojams elektros energija tiekiama patikimiau. Taip pat atstatyta įprasta tinklo veikimo schema.

„Avarinių atvejų negalima prognozuoti. Tačiau apie planinius remonto darbus ir rekonstrukcijas vartotojus informuojame iš anksto, jei tenka nutraukti elektros energijos tiekimą. Jie sįspėjama trumposiomis SMS žinutėmis ir elektroniniais laiškais“, – teigė atstovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS