Joniškės gatvę kas kitąmet | Diena.lt

JONIŠKĖS GATVĘ KAS KITĄMET

Kasdien Joniškės gatve važinėjantys klaipėdiečiai skundžiasi, jog susidėvėjusi gatvės danga niokoja automobilius. Vairuotojai nekantraudami laukia, kada bus pradėta gatvės rekonstrukcija. Vis dėlto atnaujintos dangos žmonėms dar teks palaukti, mat darbai numatyti tik kitąmet.

"Kada bus sutvarkytas kelio ruožas Joniškės gatvėje nuo Mokyklos gatvės viaduko iki bendrovės "Klaipėdos baldai"? Kasdien tenka važiuoti šiuo keliu, asfalto danga labai nelygi. Gaila automobilio", – apie problemą pranešė klaipėdietis.

Susisiekus su Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausiąja specialiste Nijole Vedeikiene paaiškėjo, kad gatvės remonto darbai jau numatyti.

"Šį gatvės ruožą buvome įsitraukę į planuojamų darbų sąrašą. Keisime  ištisinę asfalto dangą. Prieš kurį laiką gavome raštą iš bendrovės ESO. Pranešta, kad šiame ruože 2019-aisiais bendrovė numačiusi atlikti kitus darbus", – pasakojo N.Vedeikienė.

Pasak vyriausiosios specialistės, ESO darbininkams užbaigus darbus, ištisinė gatvės danga bus atnaujinta.

Gatvės ruožą rekonstruoti planuojama 2020 m.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

nuomone.

Liudna ,kad ne tik gatves ilgai tvarko ,bet apleistas yra parkas prie Zardes - per ziema ir pavasari nesutvarke miskelius prie Aukuro ir Muzikos mokyklos ,Na o dabar viska paslepe zolynai .........ARBA Zardes prekyviete sutvarke ,o pora zingsniu link skverelio taip ir liko su isklypusiais salygatviais ..........

To nesvarbu

Miestas tik dar labiau apleidžiamas o ne gražėja, senamiestis baigia nugriūti, matyt tik liepų gatvėje tesi buvęs. Gėda, net prieš tuos kelis turistus, kurie dar atklysta į Klaipėdą. Klaipėda nyksta akyse, jaunimas išvažinėja, nes verslas nesikuria, universitetą greit uždarys, liks mažas darbininkėlių ir pensininkų miestelis. Vat toks ir mėlynasis proveržis

mrr

2019 m buvo žadėta sutvarkyti pagringinę Tauralaukio gatvę jungiančią su Palangos plentu. Tylu kažkaip, o jau beveik metų vidurys. Šiemet taip pat buvo žadėta pradėti tiesti Statybininkų gatvės tęsinį. Tylu. Šiemet žada ir tūkstantmečio viaduką Baltijos/Šilutės pl. pradėti statyti, buvo net vizualizacijos padarytos, o projektą jau bent turi? Statys ar dar kokią vieną kitą studiją kuria čia krypti daryti rengs?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS