Kabinetas rotušėje – tuščias: Klaipėdos meras į jį nepersikėlė | Diena.lt

KABINETAS ROTUŠĖJE – TUŠČIAS: KLAIPĖDOS MERAS Į JĮ NEPERSIKĖLĖ

Naujai išrinktasis Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus į buvusį Vytauto Grubliausko kabinetą rotušėje nepersikėlė. Kabinetas jau lygiai penkis mėnesius yra tuščias. Savivaldybės darbuotojai kol kas nenusprendė, kokiai paskirčiai pritaikyti tas patalpas.

A. Vaitkus dar prieš rinkimus skelbė, kad, jei taps miesto meru, dirbs ne rotušėje, kur lig tol rezidavo buvęs uostamiesčio vadovas, bet įsikurs Liepų gatvėje, tuomečio savivaldybės administracijos direktoriaus kabinete, kuriame dirbo ir ankstesni Klaipėdos merai.

Šis sprendimas priimtas dėl to, kad dabar meras didžiąja dalimi yra vykdomoji valdžia, todėl Liepų gatvėje esančiose patalpose gali efektyviau atstovauti klaipėdiečių interesams.

Į Liepų gatvę persikėlė ir visi trys mero pavaduotojai – Algirdas Kamarauskas, Vaida Raugelė bei Lina Šukytė-Korsakė.

Rotušėje visos patalpos pirmajame ir antrajame aukšte užimtos, išskyrus mero kabinetą.

Ten pat dirba ir savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas.

Tačiau dalis savivaldybės administracijos darbuotojų buvo perkelti iš Liepų gatvės į kabinetus rotušėje.

„Rotušėje visos patalpos pirmajame ir antrajame aukšte užimtos, išskyrus mero kabinetą. Pirmame aukšte esančią pasitarimų salę naudoja Jaunimo reikalų koordinatorius, Kultūros skyriaus darbuotojos, ten turėtų vykti ir komitetų posėdžiai, bet jie iki šiol rengiami nuotoliniu būdu. Tačiau jiems laikas visuomet yra rezervuojamas, jei komitetų nariai sugalvotų susitikti gyvai“, – teigė Klaipėdos savivaldybės Bendrojo skyriaus vedėja Živilė Trynkinienė.

Rotušėje Danės gatvėje visi kabinetai užimti, išskyrus mero, kabinetas jau penkis mėnesius – tuščias.

Kaip jis bus panaudotas, vis dar nenuspręsta.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Antanas

Puikus meras.Leiskime Merui dirbti,bet buvusių į komandą aš būčiau nesirinkes.

Noriu paklausti

Ar čia dabartinio mero padėjėjai taip aktyviai reiškiasi komentuodami- vis tas pats- meras šaunuolis... Gal galėtumėte būti išradingesni, nes komentarai, kai du vandens lašai...

Jonas Lietuvis

Miestas skirtas patogiai gyventi žmonėms. Vietoje parkas, baseinas,sporto stadionas ar salė , vaikams į mokyklą 7 minutės kelio, biblioteka ir visi kiti gyvenimo mieste privalumai. O žmonės išvaryti iš miesto į getus, kad ir kokiais skambiais vardais jie besivadintų. Buvusius merus ir pagalbininkus statybininkus reiktų apipilti degutu , išvolioti plunksnose ir išstatyti viešai parodai. Nors savo elgesiu jie įžvalgesnio miestiečio akivaizdoje, iš esmės jie taip ir atrodo. Visokių interesų ir savo siekių ir korupcinių sprendimų pasekoje jie patys su savimi ir su savo reputacija tai atliko 100 procentų-smaluoti ir plunksnuoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS