„Kesko Senukai“ baigė prekybos centro Klaipėdoje rekonstrukciją | Diena.lt

„KESKO SENUKAI“ BAIGĖ PREKYBOS CENTRO KLAIPĖDOJE REKONSTRUKCIJĄ

  • 6

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ baigė Klaipėdoje, Šilutės plente, įsikūrusio prekybos centro rekonstrukciją. Į beveik 10 tūkst. kv. metrų prekybinį plotą turinčios „Senukų“ parduotuvės atnaujinimą įmonė investavo daugiau nei 1,2 mln. eurų.

Iš viso iki 2022 m. į tinklo plėtrą Baltijos šalyse planuojama investuoti per 100 mln. eurų.

Anot „Kesko Senukai“ atstovės Elonos Uckutės, atnaujinant prekybos centrą, ypatingas dėmesys buvo skiriamas besikeičiantiems pirkėjų poreikiams.

„Pastarųjų metų pavyzdys parodė, kaip klientams svarbu apsipirkti kaip įmanoma saugiau, greičiau bei visas reikalingas prekes rasti vienoje vietoje. Todėl renovuotuose „Senukuose“ išplėtėme asortimentą iki 55 tūkst. skirtingų prekių, o patogus prekių išdėstymas ir paprastesnė navigacija leis greičiau apsipirkti tiek vietiniams gyventojams, tiek laisvalaikio prekių užsukantiems įsigyti poilsiautojams“, – teigia E. Uckutė.

Pasak jos, atnaujintame prekybos centre taip pat įrengtos šiuolaikinės prekių ekspozicijos, atnaujinta dalis prekybinės įrangos, įdiegtos greito atsiskaitymo kasos, išmani eilių valdymo sistema, kainų tikrinimo aparatai. Čia taip pat pradėta teikti nauja paslauga, suteikianti galimybę klientams iš karto parduotuvėje su konsultantų pagalba išsirinkti ir užsisakyti norimą prekę iš daugiau kaip 200 tūkst. prekių asortimentą turinčios elektroninės parduotuvės www.senukai.lt.

„Kesko Senukai“ nuotr.

Prekybos centre atnaujintos ir kitos „Senukų“ lankytojų pamėgtos erdvės: „Proficentras“, „Sodo centras“, taip pat „Paslaugų centras“, kuriame klientai ras visas papildomas paslaugas vienoje vietoje. Čia teikiamos interjero dizainerio konsultacijos, įrankių, priekabų nuomos, raktų gamybos, užuolaidų siuvimo, dažų maišymo ir kitos paslaugos.

Atnaujintoje parduotuvėje ir toliau veikia specialūs el. paštu ir telefonu užsakytų prekių atsiėmimo punktai. Juose klientai gali saugiai atsiimti užsakymus viso karantino metu.

Anot E. Uckutės, atnaujinant prekybos centrą, buvo atsižvelgta ir į miesto svečių poreikius.

„Statistika rodo, kad kas penktas praėjusią vasarą šiame prekybos centre apsilankęs pirkėjas nėra Klaipėdos gyventojas. Džiaugiamės, kad uostamiesčio svečiai čia užsuka įsigyti būtinų atostogų atributų: aktyvaus laisvalaikio prekių, paplūdimio skėtį, šaltkrepšį ar mėgstamo autoriaus knygą“, – teigia E. Uckutė.

Prekybos centras Šilutės plente buvo atidarytas 2008 m. Praėjusių metų pradžioje uostamiestyje, Liepų gatvėje, duris atvėrė dar viena prekybos tinklo parduotuvė, į kurios atidarymą įmonė investavo daugiau nei 2,5 mln. eurų.

„Kesko Senukai“ įmonių tinklą sudaro 88 nuosavos ir franšizės pagrindu veikiančios parduotuvės Baltijos šalyse: 69 „Senukų“ parduotuvės Lietuvoje, 8 „K-Rauta“ parduotuvės Estijoje, 11 „K Senukai“ parduotuvių Latvijoje ir viena didžiausių regione elektroninės prekybos platformų.

GALERIJA

  • „Kesko Senukai“ baigė prekybos centro Klaipėdoje rekonstrukciją
  • „Kesko Senukai“ baigė prekybos centro Klaipėdoje rekonstrukciją
  • „Kesko Senukai“ baigė prekybos centro Klaipėdoje rekonstrukciją
  • „Kesko Senukai“ baigė prekybos centro Klaipėdoje rekonstrukciją
„Kesko Senukai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

faktas

kainos augs dešimteriopai

aha

Visiškai pritariu dėl konsultantų. Surasti neįmanoma, o kažkaip suradus vieną, epoksidinės dervos ieškoti nusiuntė į sodo-trąšų skyrių...Apvaikščiojau visus logiškus skyrius, bet jos taip ir neradau. Konsultantų irgi. Senukai, Šilutės plentas, Klaipėda, prieš savaitę.

69

Su atsinaujinimu teks priprasti. Nes dabar sunku rasti kokią prekę, nes buvome pripratę kur ji guli, na nieko, jei vėl neuždarys valdžia, tai prisiminsim , kas kur padėta. Bet va niekaip nepriprasiu ir bajuru jau klausytis, kai kas 2-3 minutes, per mikrofonus, kalba, apie kaukes, atstumus, dezinfekacija, taip ir norisi arba kuo greičiau bėgti iš parduotuvių (čia ne tik Senukuose taip, bet Senukuose aštriai kalba), bet kituose parduotuvėse.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS