Klaipėda ruošiasi Gerumo PARA-TONUI: 24 valandas plauks, sportuos ir aukos vaikams | Diena.lt

KLAIPĖDA RUOŠIASI GERUMO PARA-TONUI: 24 VALANDAS PLAUKS, SPORTUOS IR AUKOS VAIKAMS

  • 1

Klaipėdos baseinas ir „Švyturio“ arena susivienija bendram gražiam tikslui ir vasarą pasitinka sportiška socialine akcija, kurios pavadinimas Gerumo PARA-TONAS.

Gegužės 31 d. visi klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami visą parą praleisti aktyviai ir prisidėti prie paramos Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams.

„Sportuoti ir aukoti – GERAS TONAS“, – pabrėžia Klaipėdos „Švyturio“ arenos direktorė Aida Aleksandrovienė, kviesdama į šį net 24 valandas nepertraukiamai vyksiantį renginį.

Klaipėdos baseine – 1 440 minučių plaukimo

Gerumo PARA-TONAS vyks nuo gegužės 31 d. 10 val. iki birželio 1 d. 10 val. Klaipėdos baseine (Dubysos g. 12) ir „Švyturio“ arenoje  (Dubysos g. 10).

Abu šie didžiuliai sporto objektai – šalia vienas kito, tad norintiems aktyviai, naudingai ir dar socialiai atsakingai praleisti laiką – labai patogu.

Klaipėdos baseine visi norintieji – tiek profesionalūs plaukikai, tiek plaukimo mėgėjai – nepertraukiamai (net ir naktį!) pasikeisdami plauks net 1 440 minučių, t. y. visą parą.

„Kiekvienas žmogus gali plaukti tiek, kiek nori ir pajėgia. Jokių apribojimų nėra“, – sakė Klaipėdos baseino sporto vadovė Eglė Vaupšaitė. 

„Švyturio“ arenoje – krepšinio maratonas

Tiems, kas labiau mėgsta sausumos sporto šakas, „Švyturio“ arena siūlo kitokią alternatyvą – ateiti pasportuoti ant „Švyturio“ arenos parketo, ant kurio krepšinį ne kartą yra žaidę Lietuvos krepšinio rinktinės vyrai bei reprezentacinė mūsų miesto krepšinio komanda „Neptūnas“.

„Švyturio“ arena skelbia, kad būtent nuo gegužės 31 d. 10 val. iki birželio 1 d. 10 val. arena bus atvira visiems, kurie nori išsinuomoti krepšinio aikštę ir organizuoja renginį „Atviras parketas 24 val.“.

„Pasijuskite tikru profesionalu ir sportuokite ant vieno iš naujausių parketų Lietuvoje. Suburkite draugus, kolegas ar verslo partnerius, pasiimkite krepšinio batelius ir ypatingai praleiskite laiką ant šio parketo. Išsinuomavus parketą už auką, galima žaisti krepšinį, mėtyti baudas, šokti ar veikti ką tik norite“, – ragino „Švyturio“ arenos direktorė A. Aleksandrovienė.

Plaukiantiems Klaipėdos baseine auka – savanoriška, be jokių apribojimų: kiekvienas skiria pinigėlių tiek, kiek jam sako širdis. O „Švyturio“ arenoje minimali auka už vieną valandą žaidimo ant krepšinio parketo – 200 Eur. Galima rinktis ir keletą valandų.

Čia jau galite suburti didelį būrį draugų ar kartu su įmonės kolektyvu sužaisti smagų ir nuotaikingą krepšinio mačą ar tiesiog nuotaikingai kartu pasportuoti.

Nenorite žaisti patys, bet norite prisidėti prie aukos – aukokite ir leiskite savo išsinuomotą valandą žaisti kitiems, galbūt vaikams. 

Kiekvienas surinktas euras, vadinamoji auka, 100 procentų atiteks Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams.

Diegiama meilė sportui ir gerumui

Organizatoriai akcentavo, kad gerumas vienija, ir ragino visus tiek miestiečius, tiek Klaipėdos miesto svečius vasaros pradžią pasitikti nuostabiame mūsų šalies pajūryje ir kartu dalyvauti šioje gražioje akcijoje.

„Šia akcija siekiame kelių tikslų: diegti žmonėms meilę sportui, plaukimui ir rinkti lėšas Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams. Priartėkime prie šių vaikučių širdžių savo gerumu. Kartu uždegdami šviesą, meilę ir džiaugsmą jų akyse“, – ragino E. Vaupšaitė.

Šios akcijos data taip pat pasirinkta neatsitiktinai – birželio 1-oji – vaikų gynimo diena.

„Nebūkite abejingi, dalyvaukite šioje akcijoje ir aukokite vaikams. Nepamirškite amžinos tiesos: gerumas anksčiau ar vėliau jums bumerangu sugrįš atgal. Tokie jau yra gyvenimo dėsniai. Juk gerumas vienija visus“, – pabrėžė renginio organizatoriai. 

Smagu, kad prie šios Klaipėdos baseino ir „Švyturio“ arenos socialinės akcijos prisideda ir reprezentacinė Klaipėdos krepšinio komanda „Neptūnas“.

Registracija į Gerumo PARA-TONĄ Klaipėdos baseine https://klaipedosbaseinas.lt/naujienos/. 

Registracija į „Švyturio“ areną https://calendly.com/para-tonas/svyturioarena.

GALERIJA

  • Klaipėda ruošiasi Gerumo PARA-TONUI: 24 valandas plauks, sportuos ir aukos vaikams
A. Vengalio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Siaip

Martynai kodel be bahilu?:))

SUSIJUSIOS NAUJIENOS