Klaipėdiečiai pasipiktinę: stotelėje autobuso teko laukti beveik valandą | Diena.lt

KLAIPĖDIEČIAI PASIPIKTINĘ: STOTELĖJE AUTOBUSO TEKO LAUKTI BEVEIK VALANDĄ

Uostamiesčio gyventoja piktinosi, kad antradienio vakarą autobuso teko laukti beveik valandą. "Klaipėdos keleivinis transportas" atsiprašė keleivių už šį nesusipratimą.

Klaipėdietė teigė, kad "Dubysos" stotelėje laukė 12-ojo maršruto autobuso, kuris veža iki Vakarų laivų gamyklos.

Autobusas turėjo pasirodyti 19.08 val.

Jos teigimu, nors stotelėje stovintys žmonės mojavo vairuotojui, autobusas nesustojo.

"Ar čia grįžo sovietų laikai, kad autobuso reikia tiek ilgai laukti? Mes mojavome vairuotojui, bet jis visu greičiu pralėkė antrąja eismo juosta ir nesustojo. Lauke tamsu, šalta, o autobuso turėjome laukti beveik valandą, nes kitas šia kryptimi nevažiuoja", – pasakojo moteris.

Vairuotojo nusižengimas akivaizdus.

Laikinasis įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" vadovas Andrius Samuilovas pripažino šią autobuso vairuotojo klaidą ir atsiprašė keleivių už susiklosčiusią situaciją.

Jo teigimu, rugsėjo 28 d. 19.08 val. "Dubysos" stotelėje turėjęs būti 12-ojo maršruto autobusas vėlavo aštuonias minutes.

"Stotelėje jis iš tiesų nesustojo, nors joje keleivių buvo. Pravažiavo stotelę antra eismo juosta", – patvirtino A.Samuilovas.

Andrius Samuilovas / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Pasak jo, už netinkamą reiso vykdymą vežėjui bus pritaikyta sutartinė nuobauda.

"Vairuotojo nusižengimas akivaizdus. Neabejojame, kad vežėjas, gavęs sutartinę nuobaudą, principingai įvertins prasižengusio vairuotojo elgesį", – teigė laikinasis vadovas.

Tačiau A.Samuilovas pabrėžė, kad į Vakarų laivų gamyklą iš "Dubysos" stotelės dar buvo ir maršruto nr. 1 reisas. Autobusas atvyko 19.12 val.

"Žinoma, dabar įvykio esmės ir pasekmių vežėjui tai niekaip nekeičia", – sakė laikinasis vadovas.

Anot jo, kitas 12-asis autobusas pagal planinį tvarkaraštį atvyko laiku – 19.35 val.

A.Samuilovas neslėpė, kad kartais išvengti viešojo transporto vėlavimų nepavyksta.

"Dėl sudėtingų eismo sąlygų mieste vėlavimų pasitaiko, tačiau keleiviai tokiais atvejais paprastai būna nuovokūs ir naudojasi alternatyva, žinoma, kai ji yra", – teigė laikinasis vadovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

Domantas

O kodel gi ne,Nei rankos ,nei kojos nenutruks-galetumete ir padeti ilipti.Uzsienyje taip ir daro.Tik musu vairuotojai,kai pamato beskubanti zmogu,-tai panoseje uzdaro duris ir nuvaziuoja.

Purmaliai

Gal kiekvieną grybą dar reikės už rankutes į autobusą įvesti !

Ale

sugalvojo asilai toki dalyka kap nestojimas stotelėse. Koks anu reikalas yr keleivis ar nėr. Rek stot ir šventa.Ka vėl prigalvojo viršininkėlia ka iš sudo auksa spaust? Sustojėmais piniga taupo? tegu tik baigia čia nesamones daryt
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS