Klaipėdiečiai pasišaipė iš netvarkos mieste | Diena.lt

KLAIPĖDIEČIAI PASIŠAIPĖ IŠ NETVARKOS MIESTE

Taikos prospekte, prekybos centro "Žardė" aikštelėje, kone metus laiko nesugebama suremontuoti avarinės būklės šulinio. Tam, kad reikalai pagaliau pajudėtų, klaipėdiečiai ėmėsi savų būdų.

Pavojingai pasviręs kanalizacijos šulinio dangtis praėjusių metų rudenį buvo pažymėtas įspėjamuoju ženklu.

Ir iki šiol šis ženklas tebestovi.

Prie jo gyventojai neseniai pritvirtino lentelę su užrašu "Žardės kuoliukas – išskirtinis architektūrinis paminklas".

Taip šmaikščiai žmonės atkreipė dėmesį į atsakingos įmonės ir valdininkų nesugebėjimą pašalinti, rodos, visai nesudėtingą problemą.

"Bendrovės "Klaipėdos vanduo ir Klaipėdos savivaldybės saugomas kultūros paveldas. Šis kuoliukas buvo pastatytas dar 2018 m. rudenį. Nuoseklaus savivaldybės valdininkų ir bendrovės "Klaipėdos vanduo" vadovų darbo dėka, daugiau nei vienerius metus pavyksta jį išsaugoti ateities kartoms", – lietuvių ir rusų kalbomis rašoma lentelėje.

Šis kuoliukas buvo pastatytas dar 2018 m. rudenį.

Į tokį klaipėdiečių bandymą prisikviesti darbininkus sureagavo Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda.

Jis tvirtino žinantis problemą ir duosiantis nurodymą sutvarkyti šulinį.

Tuo užsiimti turėtų bendrovė "Klaipėdos vanduo".

"Klaipėdos vanduo" buvo pasižadėję suremontuoti. Labai įdomu, kodėl tai neįvyko. Grįžęs į kabinetą atliksiu tyrimą", – stebėjosi miesto ūkvedys.

Faktiškai visus Klaipėdoje esančius kanalizacijos šulinius, išskyrus šilumines trasas, prižiūri bendrovė "Klaipėdos vanduo".

GALERIJA

  • Klaipėdiečiai pasišaipė iš netvarkos mieste
Vytauto Petriko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Klp nebesvaik

Juk patys isirinkot dziasbenda tai ir dziaukites avinai.

to tai

Čia matau yra rašinėtoju kad reikėjo ne šį merą rinkti. Taip aš rinkausi kitą ir dėl to neverkiu bet ar buvo daug klaipėdiečių kurie dabar verkia kad blogas meras bet užpakalių kai buvo rinkimai nepakėlė ir nėjo balsuot. Atsakymas buvo visų vienodas o kas iš to. Na va ir turim kas iš to. Vot nebūkit lūzeriai ir eikit balsuot ne dėl savęs o dėl vaikų, tėvų, senelių dėl ateities. Kada pradėsim nuo savęs tokio bordako nebebus, nebereikės eiti ir šūkauti kaip blogai gyvenasi. Yra rinkimai ir einam visi. Kai eisim visi , o ne žiūrėsim ką kaimynas, gyvenimas keisis. Dabar tik daugelis šūkauja kad kaimynas blogai balsavo.

Airinė

Apskritai, ūkis Klaipėdos mieste smarkiai šlubuoja.Kalbant apie tą pačią Žardę. Šitiek privačių parduotuvių ,kirpyklų ir visos apsileidusios ,lauke žolės iki pažastų -jau seniausiai reikėjo tokiems savininkams išrašyti baudas. Bet čia niekam tai nerūpi. Naktinis baras Taikos pr. 119 a- ko gero pats didžiausias šiukšlintojas,nes jo lankytojai dergia visus kampus.Kiemsargiai ,kažkodėl tik vyrai . Tai po kiemą vaikščioja su žnyplėmis ir pakelia vieną kitą šiukšlę., bet gink dieve nepamatysi nei vieno šluojant ar grėbliu grėbiant.Tai toks ir tas darbas. Jeigu gyventojai patys nesitvarkytų ,tai stūksotų šiukšlių krūvos.Bet mokame už visokius administravimus ir kitus neaiškius mokesčius.Kam tokie etatai reikalingi ,jeigu neatlieka savo pareigų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS