Klaipėdiečiai spėlioja: kur dingo kelio ženklai? | Diena.lt

KLAIPĖDIEČIAI SPĖLIOJA: KUR DINGO KELIO ŽENKLAI?

Debreceno gatvėje šalia 62 namo prie atliekų konteinerių dingo kelio ženklai, draudžiantys toje vietoje statyti automobilius. Apie dingusius ženklus pranešęs klaipėdietis spėliojo, kodėl jie staiga prapuolė.

Klaipėdietis socialinio tinklo grupėje „Debreceno“ paskelbė įrašą, kuriame klausė gyventojų apie dingusius kelio ženklus, turėjusius stovėti šalia atliekų konteinerių, ir perspėti, kad toje vietoje automobilius statyti draudžiama.

„Kur dingo ženklai, kurie žymi, kad stovėti draudžiama, iš jų liko tik stulpai?“ – klausė klaipėdietis.

Kitas gyventojas komentavo, kad jau dieną prieš tai kažkas atvažiavo ir nuėmė tuos ženklus, tačiau taip pat neatmetė ir pavogimo tikimybės.

Gavome prašymą iš gyventojų panaikinti toje vietoje kelio ženklus.

Dar vienas miesto gyventojas spėliojo, kad ženklai tikriausiai buvo pastatyti nelegaliai arba nesuderinti su policija, dėl to jų ir nebeliko.

Tačiau reikalo esmė netruko paaiškėti.

Pasak Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus Andriaus Žuko, ženklai buvo nuimti gyventojų prašymu, kadangi jie neturi vietos, kur statyti savo automobilių, juolab kada tiksliai atvyksta atliekų surinkimo mašinos, nėra žinoma.

„Gavome prašymą iš gyventojų panaikinti toje vietoje kelio ženklus, nes trūksta vietų mašinoms statyti, o ženklai apriboja apie 12 tokių vietų. Taip pat konkrečiai nebuvo nurodyta, kokiu laiku yra išvežamos atliekos, kai tai žinosime, su namo gyventojais apsvarstysime naujas šių ženklų pastatymo galimybes“, – teigė A. Žukas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Rasa

Niekas nederina konteinerių statymo klausimų su gyventojais! Kur jiems reikia, ten pastatys! Šaulių g.tas pats, rašėme, prašėme, kas vidury kiemo nestatytų, tačiau, veltui...pastatė ir tiek...

A

Geras "klausimuks": ką sako patys gyventojai, kad šiukšlių konteineriai pastatyti po langais? Negi nėra sanitarinių normų? Ar žmonės gal atsidaryti langus, kokiu oru kvėpuoja?

Ne Debreceno daugiabučiai problema

Bėda yra nuosavi namai. Kas jų rūsiuose? Kuo kūrena? Augina kanapes ar dar ką? Kokie naminiai gyvūnai laikomi ir kodėl? Kas moka už kokias paslaugas ir kodėl nemokamai naudojasi daugiabučių konteineriais? Kokia jų šildymo būklė? Kada savo krosnyje degina chemines toksines medžiagas ar kanapių atliekas, kas vyksta tokiems dūmais einant tiesiai į vaikų darželį, mokyklą? Kokie automobiliai? Kas daro ir ką be jokių verslo liudijimų? Kur vuešnamio paslaugos? Kodėl nelegaliai laiko nepilnametės uždarę ir ją su jumis daro? Kur narkotikų platinimo taškai? Kur verda samagoną? Kur suteneris policininkas nuveža klientus ir kaip surenka pinigus už kontrabandą? Visa tai jūsų panosėje. Nuosavuose namuose. Daugiabučių problemos juokingos palyginus Kas dedasi privačiuose namuose, sklypuose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS