Klaipėdiečiai vėl lieja pyktį dėl šiukšlių kalnais užverstų konteinerių | Diena.lt

KLAIPĖDIEČIAI VĖL LIEJA PYKTĮ DĖL ŠIUKŠLIŲ KALNAIS UŽVERSTŲ KONTEINERIŲ

Prie daugiabučių šiukšlių konteinerių vėl pūpso atliekų kalnai. Uostamiesčio gyventojai piktinasi, kad vidiniuose kiemuose pastatyti konteineriai perpildomi, tačiau atliekų surinkimo automobiliai iki jų neprivažiuoja, nes kelias visiškai užstatytas mašinomis.

„Facebook“ socialiniame tinkle klaipėdiečiai vėl skelbia nuotraukas norėdami parodyti, kaip atrodo jų kiemai.

Komentaruose kitas gyventojas teigė, kad tai pačių kaimynų problema, kadangi atliekų konteineriai yra užstatomi automobiliais ir prie jų niekaip nebegali privažiuoti šiukšlių surinkimo mašina.

Nors prie konteinerių yra kelio ženklai, draudžiantys toje vietoje statyti automobilius, gyventojai neretai jų nepaiso.

Ypač žiemą vairuotojai stato savo automobilius šalia konteinerių, kur vėliau atliekų surinkimo mašinos negali privažiuoti.

Pasak Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro atstovo Arūno Liubinavičiaus, ypač žiemos laikotarpiu, kai linijos, žyminčios draudimą stovėti, apsnigtos, vairuotojai dažniau savo automobiliais užstato atliekų konteinerius.

„Ypač žiemą vairuotojai stato savo automobilius šalia konteinerių, kur vėliau atliekų surinkimo mašinos negali privažiuoti, gal jie taip daro iš tikro nepastebėdami geltonų linijų, o gal piktybiškai, žinodami, kad vėliau pasiteisins, nes buvo apsnigta ir linijų nesimatė“, – svarstė A. Liubinavičius.

„Facebook“ komentaruose kai kurie žmonės piktinosi, kad šiukšlių konteineriai yra įrengti daugiabučių vidiniuose kiemuose, o ne prie pagrindinių kvartalų gatvių, kur privažiavimas būtų kur kas patogesnis.

„Kai projektavo atliekų surinkimo aikšteles, teikiau siūlymus savivaldybės administracijai, kad įrengtų konteinerius prie pagrindinių kvartalo gatvių, bet neatsižvelgė į pasiūlymus ir įrengė vidiniuose kiemuose, dėl to užprogramavo problemą“, – teigė klaipėdietis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Išvalys

Mers molodec,pomožet.

ss

Tris metus skambinu, siunčiu el. laiškus su nuotraukom, dėl bętvarkės prie atliekų konteinerių, nulis dėmesio, nei vieno surašyto protokolo, ką moka tai tik gražiai atsirašinėti

Anonimas

Meras NESUSITVARKO su Klaipedos miesto SOVIETO kriminaliniu nusikalteliu gauja.. Virsininkeliai SABOTUOJA privalomus darbus ir intensyviai VAGIA. Kur prokuratura , STT ? Gal ir jie daro nusikaltimus kartu su kriminalinemis gaujomis?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS