Artėjančių švenčių proga – gausybė nemokamų užsiėmimų | Diena.lt

ARTĖJANČIŲ ŠVENČIŲ PROGA – GAUSYBĖ NEMOKAMŲ UŽSIĖMIMŲ

  • 0

Kalėdų laukimas uostamiesčio gyventojams neprailgs, nes Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras gruodį  „po egle“ sudėjo gausybę nemokamų užsiėmimų. Kiekvienas sau suras tinkamą veiklą, kuri praskaidrins nuotaiką tamsiausiu metų laiku.

Metams baigiantis kalendorių papildė kelios puikios naujienos. Viena iš jų, tai Rytų kovos menų centro organizuojami aikido užsiėmimai ne tik vaikams, bet ir suaugusiems. Šie užsiėmimai padės sustiprėti, įgauti pasitikėjimo savimi, atsikratyti viršsvorio, apsiginti, kontroliuoti savo emocijas, mažinti stresą, gerinti sveikatą bei bendrą savijautą. Kita gruodžio staigmena, tai Tinadance studijos siūlomos mankštos: TRX funkcinių diržų ir pilateso mankšta bei užsiėmimai mamytėms su naujagimiu -  „Sportuok su vaiku“.

Vaikai ir jaunimas vis dar kviečiami prisijungti ir išbandyti nemokamas šokių studijos „Sfinx“ HipHopo pamokas, nes tai geros sveikatos, puikios savijautos ir energijos garantas.  

Senjorai pirmąjį žiemos mėnesį kviečiami sustiprinti kūno raumenis mankštinantis Klaipėdos lengvosios atletikos manieže, išmokti ir savarankiškai namie atlikti tempimo pratimų mankštą, o  šokio ritmu pamėgę judėti vyresnio amžiaus klaipėdiečiai ir toliau galės dalyvauti specialiai jiems rengiamuose šokių užsiėmimuose. Šį mėnesį senjorams organizuojamos stuburo stabilizavimo pratimų mankštos padės atsipalaiduoti ir užkirsti kelią nugaros skausmams.

Gruodžio mėnesį dirbančius uostamiesčio gyventojus džiugins kalanetikos užsiėmimai, kurie vyks patogiu laiku vakare. Norintiems atgauti dvasinę ir emocinę pusiausvyrą siūlome apsilankyti bendruomenėms skirtuose muzikos terapijos vakaruose. Kiekvieną trečiadienį kviečiame į rytų sveikatingumo mankštas, kurių metu atliekami Čigong pratimai. Jų pagalba  atsikratoma streso ir nuovargio, užkertamas kelias ligoms ir gerinama sveikatos būklė.

Į visus nemokamus užsiėmimus, išskyrus kolektyvinį bėgimą, būtina registruotis iš anksto tel. (8 46) 23 40 67, 8 612 30179 arba el. p. vaida@sveikatosbiuras.lt. Išsamų tvarkaraštį galima rasti www.sveikatosbiuras.lt bei „Facebook“ paskyrose „Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS