Klaipėdiečiams - nemokami sveikatos patikrinimai ir dovanos | Diena.lt

KLAIPĖDIEČIAMS - NEMOKAMI SVEIKATOS PATIKRINIMAI IR DOVANOS

  • 1

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro specialistai kviečia drauge paminėti Pasaulinę sveikatos dieną. Balandžio 9-ąją, trečiadienį, miesto gyventojai galės nemokamai pasimatuoti kraujospūdį, sužinoti cholesterolio, gliukozės (cukraus) kiekį kraujyje, visuomenės sveikatos specialistai atliks kūno masės analizę.

Nemokami sveikatos patikrinimai balandžio 9 d. vyks 9.00-13.00 val. Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biure (Taikos pr. 76, III aukštas). Reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad prieš sveikatos patikrinimus bent 4 valandas reikėtų nevalgyti ir negerti.

Registruotis gyventojai gali tel. (8 46) 23 40 67, mob. (8 612) 30179, el. paštu marius@sveikatosbiuras.lt.

Pasaulinė sveikatos diena švenčiama kasmet balandžio 7-ąją ir yra skirta Pasaulio sveikatos organizacijos įkūrimui paminėti. Kaskart stengiamasi atkreipti visuomenės dėmesį į svarbiausias sveikatos problemas.

Šių metų Pasaulinės sveikatos dienos tema ─ ,,Maži sutvėrimai – didelė grėsmė" – primins apie sunkiai pastebimus pavojus slypinčius gamtoje ─ erkes.
Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuras kviečia pasitikrinti žinias apie šiuos sutvėrimus ir laimėti prizų dalyvaujant konkurse.

Balandžio 7 d., pirmadienį, internetiniame puslapyje www.sveikatosbiuras.lt bus patalpintas kryžiažodis, kurį išsprendę gyventojai kviečiami skambinti telefonu 8 615 12609 ir pasakyti du raktinius žodžius. Biuro specialistai skambučių lauks pirmadienį iki 12 val.

Pirmieji trys teisingai atsakiusieji bus apdovanoti Klaipėdos m. visuomenės sveikatos biuro prizais – termo puodeliais, atšvaitais ir tušinukais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Sveikai

Sveikai maitintis ir pakankamai judeti ir nereikalingi bus jokie prevenciniai mediku tyrimai,nes jie nemokamai daro tyrimus tik tam,kad po to galetu amzinai kisti savo nuodingus vaistus,ypac statinus ir paversti zmones amzinais ligoniais. Jau nekalbant apie vezine profilaktika,kur begale sbveiku moteru isoperuojamos ir chemija nunuodyjamos. Jei issikapstoo,daktarai saukia,kad pratese gyvenima,padare jas luosas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS