Klaipėdoje apvažiavimo būdu pradedamos rinkti didžiosios atliekos | Diena.lt

KLAIPĖDOJE APVAŽIAVIMO BŪDU PRADEDAMOS RINKTI DIDŽIOSIOS ATLIEKOS

  • 10

Nuo vasario 27 d. iki kovo 27 d. iš Klaipėdos miesto gyventojų apvažiavimo būdu bus nemokamai surenkamos didžiosios atliekos: naudoti baldai, durys, langų rėmai, dviračiai, vežimėliai ir kiti namų ūkyje nebereikalingi didelių matmenų daiktai.

Pagal https://kratc.lt/lt/klaipeda/atlieku-surinkimo-grafikai/ skelbiamus grafikus, nurodytose miesto vietose ribotą laiką stovės bendrovės „Ecoservice Klaipėda“ mašina, į kurią bus galima sukrauti didžiąsias atliekas.

Primename, kad statybos ir remonto atliekos, padangos, buitinė technika, elektros prietaisai nėra priskiriamos didžiosioms atliekoms. Jas, kaip ir kitus nereikalingus daiktus, draudžiama palikti kiemuose šalia konteinerių, o galima nemokamai atiduoti į Klaipėdos miesto atliekų priėmimo aikšteles: Šiaurės pr. 30, Tilžės g. 66A, Plieno g. 13.

Aikštelių darbo laikas karantino metu: antradieniais–penktadieniais 9–18 val. ir šeštadieniais – 10–14 val. Pirmadieniais, sekmadieniais bei valstybinių švenčių dienomis aikštelės nedirba.

Kilus klausimų apie didžiųjų ar kitų atliekų tvarkymą, skambinkite tel. 8 800 13344.

Dėl didžiųjų atliekų surinkimo apvažiavimo būdu teiraukitės tel. 8 616 33107.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

šlovė Jeruzalei

pagaliau kažką protingo sugalvojo..

Stasys

O kada ves korumpuotus savivaldybes valdininkus ir pripustu etatu gabaritus is savivaldybes. Noriu ateiti paziureti i tas stambiagabarites atliekas

Labai keista

Jau daug metų viską vežu į stambia gabaritinių atliekų aikšteles, kurių mieste bent trys. O tie žmonės, kurie nukritę iš mėnulio, dar nežino. Tenka stebėti, kaip iš rajono atvažiuojantys gyventojai, pravažiuojantys Kooperacijos gatve, net eilės susidaro prie konteinerių. Teko kitiems patarti, kur galima laisvai ir be jokio mokesčio nuvežus iškrauti savo stambia gabaritines atliekas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS