Klaipėdoje – dar vienas nuo koronaviruso pasveikęs žmogus | Diena.lt

KLAIPĖDOJE – DAR VIENAS NUO KORONAVIRUSO PASVEIKĘS ŽMOGUS

  • 9

Klaipėdoje nuo koronaviruso pasveiko dar vienas žmogus, pasveikusiųjų skaičius išaugo iki aštuonių.

Tai pirmadienį BNS patvirtino Sveikatos apsaugos ministerija.

Apie pasveikusį pacientą dar sekmadienį pranešė Klaipėdos universitetinė ligoninė.

„Iš Klaipėdos universitetinės ligoninės išrašytas dar vienas pacientas, kuriam buvo nustatytas susirgimas koronavirusu ir jis gydytas ligoninėje. Po pakartotinų tyrimų, nenustačius COVID-19 viruso, pasveikęs pacientas išrašytas į namus“, – rašoma sekmadienio pranešime.

Lietuvoje nuo koronaviruso iki šiol pasveiko iš viso aštuoni žmonės – septyni gydyti Klaipėdos universitetinėje ligoninėje ir pirmoji užsikrėtusi pacientė iš Šiaulių.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

tikrai

Kokie turit būti debilai,kad rašytų -tokie ir užsikrėtę buvo,jei pasveko

prof.KAlibatas

Tai kodėl ponas Veryga mums melavo? Kodėl buvo įkyriai skleidžiama ne tik neteisinga informacija, bet ir ribojamas testų koronavirusui nustatyti atlikimas, blokuojama vietinė miestų merų iniciatyva paspartinti COVID-19 diagnostikos tempus? Kodėl buvo atsisakyta dalyvauti apsaugos priemonių pirkimuose bendroje paraiškoje su kitomis Europos valstybėmis, o dabar brangiai perkame prekes iš Kinijos ir aiškiname, kad respiratorių su defektais neišmesime, o naudosime kaip kaukes? Gal laikas pradėti žaisti atviromis kortomis ir tiesiog atsiprašyti, paaiškinant, kad sistema nebuvo tinkamai pasiruošusi koronaviruso iššūkiams ir padarė klaidų. Nenoromis peršasi išvada, kad Dalios Grybauskaitės įvertinimas A. Verygai (pavadino vienu labiausiai užsispyrusių gyvūnų) – greičiausiai atspindintis tikrovę.

Buduliams

Ir vėl blogai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS