Klaipėdoje transliuojanti naujoji radijo stotis „SOL FM“ ir toliau didina klausytojų auditoriją | Diena.lt

KLAIPĖDOJE TRANSLIUOJANTI NAUJOJI RADIJO STOTIS „SOL FM“ IR TOLIAU DIDINA KLAUSYTOJŲ AUDITORIJĄ

  • 4

Nepaisant iššūkių – naujoji radijo stotis „SOL FM“ savo transliaciją FM diapazone pradėjo sėkmingai. Sukakus daugiau kaip keliems Klaipėdos regione skambančios radijo stoties gyvavimo mėnesiams, „SOL FM“ ir toliau kviečia ją išgirsti vis didesnę klausytojų auditoriją, iki šiol neradusią 93,3 MHz FM dažnio savo radijo imtuvuose!

„SOL FM“ nemelavo – radijo stotis išties siekia išsiskirti iš kitų, pritraukdama klausytojų dėmesį unikaliu, retai girdimu ir reguliariai atsinaujinančiu grojaraščiu. Radijo stotyje kiekvieną savaitgalio vakarą transliuojamos laidos taip pat pasižymi savo neįprastomis tematikomis ir pobūdžiu, ko dar neteko girdėti Lietuvoje. Klausytojai kiekvieną savaitgalį kviečiami išgirsti šias laidas ir jų naujovišką turinį, susimaišantį su kultūra, istorija, filosofija bei, žinoma, nuomonėmis ir pramogomis.

Rugsėjo mėnesį daugumos klausytojų dėmesį patraukė laida apie vieno iš garsiausių pasaulio piratų dingimą, o praėjusį mėnesį klausytojus ypač sudomino laidos apie užsienio valstybėse dezinformacijos skleidimui samdomus tarnautojus bei apie XX amžiaus viduryje atliktus pelių eksperimentus, sietinus su šiomis dienomis neretai paliečiama populiacijos pertekliaus tema.

Radijo stoties transliacijų ir išrenkamų temų pobūdis primena anksčiau užsienio valstybėse AM diapazonu transliuojamas monologinių pokalbių radijo stotis, apžvelgiančias politinius sąmokslus, ir nekomercines FM diapazonu skambančias radijo stotis, siekiančias klausytojams pristatyti kuo platesnį nepriklausomų atlikėjų ratą. Išties, radęs šį dažnį uostamiesčio klausytojas muzikos meną atras ir patirs iš naujo. Išgirsk radijo stotį „SOL FM“ visoje Klaipėdoje, 93,3 MHz dažniu ir nepamiršk pateikti savo nuomonės apie ją. Radijo laidų paskirstymas:

Praėjusiais savaitgaliais „SOL FM“ skambėjusias laidas galima rasti: Spotify.

Daugiau žinių iš „SOL FM“ taip pat galima rasti: oficialioje svetainėje, Facebook, Instagram, YouTube.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pajuryje

Neringa FM (gaila kad tik internetine beliko)

Pakrante

Nežinau,negirdejau,reikės pamėginti !

Klaipėdietis

Garsą susitvarkykit. Įsijungiau, pasiklausiau muzikos ir šnypštimo ir perjungiau kitą stotį.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS