Klaipėdos baseinas stebina naujovėmis, renginių ir užsiėmimų įvairove | Diena.lt

KLAIPĖDOS BASEINAS STEBINA NAUJOVĖMIS, RENGINIŲ IR UŽSIĖMIMŲ ĮVAIROVE

  • 5

Klaipėdos baseinas ruošiasi didžiųjų žiemos švenčių laikotarpiui ir šį periodą pasitinka su visu pluoštu renginių ir užsiėmimų įvairove: nuo JOGA NIDRA praktikos, gongo terapijos, kalėdinių akcentų ir varžybų, socialinių akcijų ir dovanų kuponų. Juk visi žinome, kad geriausia dovana ir didžiausias žmogaus turtas – sveikata, gera nuotaika ir įsimintini potyriai.

Jei niekaip neapsisprendžiate ir vis sukate galvas dėl kalėdinės dovanos, kuri galėtų pradžiuginti jūsų mylimą ir artimą žmogų, kuriam linkite sveikatos ir geros nuotaikos, puikiausia tam dovana – Klaipėdos baseino dovanų kuponai.

„Klaipėdos baseine jūsų artimas žmogus naudingai, aktyviai ir sportiškai leis dienas, o svarbiausia pasisems laimės hormonų – endorfinų. Juk aktyvus laisvalaikis, sportas ir gera nuotaika – raktas į sveikatą. Šiais laikais patiriami įspūdžiai ir sveikata – vertingiausias kiekvieno žmogaus turtas“, – sakė Klaipėdos baiseino direktorė Ieva Vaičiurgė.

Pasitikime Kalėdas su šūkiu: „Padovanokite savo artimajam sveikatą ir neišdildomus įspūdžius“.

Pajusite sielos ramybę

Išradingumu ir puikiomis idėjomis pasižymintis Klaipėdos baseino kolektyvas nuolat ieško naujovių ir įvairių užsiėmimų, kurie jau spėjo pavergti klientų širdis.

Viena tokių naujovių – JOGA NIDRA. Nuo spalio mėnesio yra organizuojami JOGA NIDRA praktikos užsiėmimai, kurie šaltuoju ir niūriuoju žiemos periodu – itin naudingi.

JOGA NIDRA – tai seniausia iš praktikų, kurioje galite atrasti savo vidinę asmenybę ir permainų kelią. Ši praktika suteikia galimybę visiškam fiziniam, emociniam ir psichologiniam atsipalaidavimui.

Dar viena patraukli Klaipėdos baseino siūloma veikla – gongų terapija.

Siūloma pasinerti į vandens ir garsų sinergiją, pajausti jus apgaubiančią ramybę ir harmoniją.

Tokios atpalaiduojančios praktikos Klaipėdos baseine jau puikiai pasiteisino ir sulaukė daug teigiamų klientų atsiliepimų.

Taigi, lapkričio lapkričio 26 d. 19 val. Klaipėdos baseine organizuojama gongų terapija, į kurią pakvies išskirtinę praktiką muzikos terapijos srityje sukaupęs muzikos pedagogas Linas Švirinas.

Šiame sielą ir kūną atpalaiduojančiame renginyje galima dalyvauti įsigijus vienkartinį apsilankymą Klaipėdos baseine ar turint narystę. Iš anksto registruotis nereikia.

Vaikams – varžybos ir Kalėdų Senelio staigmenos

Jau gruodžio 10 d. Klaipėdos baseine VšĮ Plaukimo mokykla kartu su didžiausiu prekybos ir pramogų centru „Akropolis“ organizuos ir vaikų žiemos plaukimo varžybas, kurioje – ir įvairių plaukimų stilių, ir estafečių rungtys.

Taip siekiama populiarinti ir stiprinti plaukimo sportą Klaipėdoje ir Klaipėdos regione, įvertinti sukauptus treniruočių įgūdžius ir sudaryti sąlygas vaikams tobulėti, kaupiant varžybinę patirtį.

Varžysis mergaitės ir berniukai, gimę 2009 m. ir vėliau.

Į šias varžybas registruotis galima čia.

Varžybų rėmėjai – „Akropolis“, „Decathlon“ bei „Triton“ – paruošė puikių dovanų.

Klaipėdos baseinas sulaukė ir Kalėdų Senelio skambučio iš pačios Laplandijos su džiugiu pažadu – gruodžio 17 d. jis nuo 13 val. atvyks į Klaipėdos baseiną su pilnu maišu dovanų ir pradžiugins šiame baseine sportuojančius vaikučius.

O suaugusiesiems, kurie dar neturi dovanų, VŠĮ „Elgesio sprendimai“, visuomeninė organizacija, kuri dirba su vaikais, turinčiais autizmo spektro ir kitus raidos sutrikimus, nuo gruodžio mėnesio į Klaipėdos baseiną planuoja atvežti vaikučių iš „Elgesio sprendimų“ rankomis padarytų dovanėlių.

Šios iš širdies paruoštos vaikučių dovanėlės bus matomoje Klaipėdos baseino vietoje, šalia išvysite aukų dėžutę. Klaipėdos baseino klientai galės pasiimti po vaikučių darbelį už jiems tinkamą savanoriško dydžio auką. Akcija vyks iki didžiųjų žiemos švenčių.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ta to svečias

kodėl aš turiu kažkur eit ir žiurėt/ ieškot? Jei jau yra str. taigi galima viska surašyt žmoniškai? Bet neee būtinai reik iš žmoniu laika vokt ir galvas kvaršint Žinoma svetimo laiko negaila..

baisu eit

dar zarazą kokią gausi..Šais laikais valstybinės higienos priežiūros nėr o kas tas yr privatnykas tai mes visi žinom..net ant ,,Feiry"io taupo :D)

to svecias

Baseino interneto puslapyje viskas surašyta. Yra tel.numeriai.. ieskokite ir rasite.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS