Klaipėdos futbolo federacijos kandidatas į LFF prezidentus – R. Karpavičius | Diena.lt

KLAIPĖDOS FUTBOLO FEDERACIJOS KANDIDATAS Į LFF PREZIDENTUS – R. KARPAVIČIUS

  • 1

Klaipėdos miesto ir apskrities federacijos (KLFF) Valdybos nariai po naujų Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidento rinkimų š­iame poste mato 57-erių metų Raimondą Karpavičių.

Trečiadienį KLFF oficialiai iškėlė jį kandidatu į LFF prezidentus, kurio rinkimai vyks 2016 metų sausio 20 dieną.

Pristatydamas Klaipėdos rajono sporto klubo „Plikiai“ viceprezidentą R. Karpavičių, š­io klubo vadovas Česlovas Kavarza teigė, kad kandidatas glaudžiai susijęs su futbolu, labai gerai žino visas š­ios sporto ­šakos Lietuvoje niuansus – nuolat domisi ir dalyvauja futbolo plėtros akcijose.

Futbolo treniruotes lankyti gimtuosiuose Šiauliuose R. Karpavičius pradėjo 1968 metais. Pirmasis treneris –Vytautas Juras.

1971 m. jis buvo pakviestas į Lietuvos jaunių rinktinę. 1972 – 1976 m. R. Karpavičius mokėsi ir treniravosi tuometinėje Panevėžio sporto mokykloje–internate. 1976 – 1981 m. rungtyniavo laipėdos „Atlanto“, žaidusio SSRS 2–osios lygos futbolo čempionate, komandoje gynėjo pozicijoje.

Už ­šią uostamiesčio meistrų komandą sužaidė 142 rungtynes. Buvo pakviestas žaisti už Vilniaus „Žalgirio“ meistrų ekipą.

Pasak pranešimo, R. Karpavičius yra aktyvus futbolo veteranų komandų rėmėjas. Pats įsteigė ir yra Lietuvos futbolo veteranų sąjungos „Meistrai“ prezidentas.

Finansiš­kai remia įvairius turnyrus – Vytauto Tamulevičiaus, Edmonto Karinausko atminimo varžybas, tarptautinius susitikimus. Padeda rengti ne tik futbolo, bet ir kitų sporto š­akų varžybas.

2006 m. Lietuvos kūno kultūros ir sporto departamentas R. Karpavičių apdovanojo bronzos medaliu "Už nuopelnus Lietuvos sportui".

Baigęs aktyvią sportinę karjerą R. Karpavičius pasuko į verslą. Šiandien jis – bendrovių „Marijampolės pieno konservai“, „Karpis“ ir „Eksimeta“ valdybų pirmininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Užpelkis

Su tokia fizionomija - tik į rusišką serialą "Ulica razbitych fanareij". Labiau kompromituoti Lietuvos futbolą nebėra kur. Prisiminkime Klaipėdos futbolo atstovus prieš 50-30 metų - Joną Babravičių, po to - Alfonsą Žalį. Į kokias žemumas nusileido Lietuvos futbolas !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS