Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centras turi naują vadovą | Diena.lt

KLAIPĖDOS KARALIENĖS LUIZĖS JAUNIMO CENTRAS TURI NAUJĄ VADOVĄ

Nuo rugsėjo vidurio ilgametis Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro direktorius Aleksas Bagdonavičius vadovavimą įstaigai perleis buvusiam Muzikinio teatro vadovui Ramūnui Kaubriui, neseniai laimėjusiam konkursą į šias pareigas.

Pasibaigus kadencijai, beveik dvejus metus Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centrui vadovavo tas pats ilgametis direktorius A.Bagdonavičius, nes vis nepavykdavo išrinkti naujo vadovo.

Pirmasis konkursas dar pernai neįvyko, nes nebuvo tinkamų kandidatų.

Pats A.Bagdonavičius dar vieną kadenciją centrui vadovauti nepanoro.

Jis sutiko eiti šias pareigas, kol bus paskelbtas naujas vadovas.

Po to, pernai spalį buvo surengtas dar vienas konkursas, kuriame dalyvavo trys kandidatai, bet ir tada nepaaiškėjo laimėtojas.

Galiausiai, šių metų liepos 22 d. vėl iš trijų kandidatų pavyko atrinkti tinkamą.

Nuo rugsėjo 15 d., jei priekaištų neturės Specialiųjų tyrimų tarnyba, Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centrui turėtų pradėti vadovauti žinomas mieste kultūros žmogus, buvęs Klaipėdos muzikinio teatro vadovas R.Kaubrys.

„Konkursas laimėtas, prašymas dėl darbo parašytas, bet galutinai rankomis dar nėra sukirsta“, – teigė R.Kaubrys.

Muzikiniam teatrui R.Kaubrys vadovavo beveik dvi kadencijas.

Išėjęs iš ten prieš trejus metus įsidarbino Vytauto Didžiojo gimnazijoje.

Tuo laikotarpiu įstojo dar ir į M.Romerio universitetą, kur pabaigė socialinę pedagogiką, o pastaruoju metu dirba socialiniu pedagogu „Verdenės“ progimnazijoje, dar dėsto būsimiesiems operos dainininkams Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje Klaipėdos fakultete.

„Šiaip esu žmogus smalsus, nesėdintis vietoje, taip atsitiko, kad kultūros sektoriuje, išėjus iš Muzikinio teatro, man ėmė užsidaryti durys. Bet visada turėjau giminingą sritį – švietimą. Turiu beveik 22 metų pedagoginio darbo stažą. Ir labai džiaugiuosi, nes būsima mano darbovietė netgi sujungia viską, ką ligi šiol dirbau“, – kalbėjo R.Kaubrys.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Vilma

Sėkmės! Kažkada seniai buvo mano mokytojas S. Dacho mokykloje. Aukštos vidinės kultūros ir vertybių žmogus. Labai džiaugiuosi.

Taigi

Pagaliau keltininkas perdavė irklą.

Klpd.

po truputį galutinai atiduodame karalienės Luizės mokyklą liberalams pasiprivatizuoti? Pabaigos pradžia? Jau sudraskė Viktorijos viešbutį ar ne 5 kartus iš eilės. Ir dabar ten jau reikia eilinio mokesčių mokėtojų nemažo pinigų investavimo - viskas kas buvo suremontuota, griūva greituoju būdu..Manot be reikalo ir šitas Puodžių 1( arch paveldas) buvo metų metais laikomas pagrinde tuščias ir neįveiklintas? Tie Bagdonavičiaus būreliai rateliai buvo vieninteliai kuriems ten buvo leidžiama būti. O patalpos tai didžiulės. Sutilptų ne viena organizacija ne vienas miestiečių ansamblis ar studentų klubas..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS