Klaipėdos medicininės slaugos ligoninei vadovauti pradeda A. Nikolajevienė | Diena.lt

KLAIPĖDOS MEDICININĖS SLAUGOS LIGONINEI VADOVAUTI PRADEDA A. NIKOLAJEVIENĖ

  • 9

Nuo trečiadienio Klaipėdos medicininės slaugos ligoninei vadovauti pradeda konkursą laimėjusi Aušra Nikolajevienė.

„Sieksiu užtikrinti, kad šioje ligoninėje būtų teikiamos aukščiausios kokybės paslaugos, būtų pritraukiami reikalingi specialistai, užtikrinamos tinkamos darbo sąlygos, taikomos motyvavimo priemonės“, – miesto savivaldybės išplatintame pranešime cituojama A. Nikolajevienė.

Kaip nurodė Klaipėdos savivaldybė, iš viso konkurse Klaipėdos medicininės slaugos ligoninės vyriausiojo gydytojo pareigoms užimti dalyvavo 5 kandidatai. 

A. Nikolajevienė yra įgijusi reabilitacijos ir slaugos bakalauro bei viešojo administravimo magistro kvalifikacinį laipsnį. Nuo 2012 metų ji vadovavo Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams, taip pat nuo 2022 metų yra Lietuvos paliatyviosios medicinos draugijos narė. 

Klaipėdos medicininės slaugos ligoninė yra miesto savivaldybės įsteigta sveikatos priežiūros įstaiga. Čia teikiamos palaikomojo gydymo ir slaugos bei stacionarinės paliatyviosios pagalbos paslaugos suaugusiems asmenims.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Senukas

A ten kur šlapumo kvapas?

Kristina

Aušra, šaunuolė, labai gerbiu darbus, kurie neša gėrį, Tau tai tinka.Sėkmės sprendimų vykdyme

Jolanta Uselienė

Didžiuliai sveikinimai Aušrai. Žingeidi, veržli, inovatyvi, protinga, jaunatviška ir besišypsanti.. Tik į priekį ir sėkmės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS