Klaipėdos miesto savivaldybės planuose – gatvė ir nauja stovėjimo aikštelė | Diena.lt

KLAIPĖDOS MIESTO SAVIVALDYBĖS PLANUOSE – GATVĖ IR NAUJA STOVĖJIMO AIKŠTELĖ

Dar šiemet ketinama imtis stovėjimo aikštelės Rambyno gatvėje įrengimo darbų ir pradėti Dailės gatvės kapitalinį remontą. Šiuo metu jau baigiamas šių dviejų objektų projektavimas.

Šiomis dienomis uostamiesčio savivaldybės atstovai aptarė planuojamos naujos automobilių stovėjimo aikštelės Rambyno gatvėje ir numatomo Dailės gatvės kapitalinio remonto projektavimo eigą.

Klaipėdos savivaldybės Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas aiškino, kad automobilių stovėjimo aikštelės Rambyno gatvėje projektas turi būti parengtas dar šį mėnesį, o Dailės gatvės kapitalinio remonto – spalį.

"Su Rambyno gatvės aikštele liko tik derinimai", – teigė V. Švedas.

Įvertinę jau baigiamus projektavimo darbus, savivaldybės atstovai esminių priekaištų rengėjams neturėjo.

Tikimasi, kad abu projektus pradėti įgyvendinti pavyks dar šiemet.

Su Rambyno gatvės aikštele liko tik derinimai.

Numatoma, kad Rambyno g. 14A, prie socialinių būstų namo, atsiras beveik 30 vietų automobilių stovėjimo aikštelė. Jau išrinktas ir darbus atliksiantis rangovas.

"Esame kartu nupirkę projektavimą ir darbus. Rangovas jau yra. Reikia tik visiškai susiderinti projektą, ir darbai galėtų startuoti", – teigė savivaldybės darbuotojas.

Prie Dailės gatvės, kurios kapitalinį remontą, kaip minėta, taip pat tikimasi pradėti dar šiemet, pokyčių finansiškai prisideda ir patys gyventojai.

Iki šiol buvusi žvyruota sodų gatvelė turėtų akivaizdžiai pasikeisti.

Gatvei taip pat jau parinktas darbus atliksiantis rangovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Kaip

skamba, automobilių stovėjimo aikštelė 30 prie socialinio būsto, kuri gali gauti mažas pajamas gaunantys, jų pinigus valdžios atstovai mėgsta skaičiuoti.

zenonas išpriekulis

Girulių rajone yra gatvelių kur galima būtų statyti a/m, bet ten gyvena turtuoliai, lai jie moka už visą gatvę mokesčius, kaip mes už sovietmečiu užsimokėję už aikšteles, dabar fašistiniai nacionalistai, lupa pakartotinai.

tėveliai

Mašinų vis daugėja ir tai kelia didžiulį rūpestį gyventojams.Todėl remontuojant gatves,šaligatvius ar kokius skverus-reiktų apie tai neužmiršti,kad norint palaikyti reikiamą tvarką -būtina įrengti papildomas mašinų stovėjimo aikšteles,ar "kišenes"- ypač tokių mašinų statymo vietų labai trūksta prie ugdymo įstaigų. Nes jų aikštelės yra mažos arba visai neįleidžiami tėveliai su mašinomis į teritoriją. Tad kyla daug problemų, tėvai atvežę vaikus neturi kur statyti mašinų.Todėl prašome peržiūrėti laisvas teritorijas esančias prie ugdymo įstaigų ir įrengti papildomas vietas mašinų statymui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS