„Klaipėdos naftos“ terminalo talpyklos nušvis Trispalve | Diena.lt

„KLAIPĖDOS NAFTOS“ TERMINALO TALPYKLOS NUŠVIS TRISPALVE

  • 7

Liepos 6-ąją, Valstybės – Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo – dieną, naftos produktų ir SGD terminalų operatorės „Klaipėdos nafta“ (KN) valdoma infrastruktūra Klaipėdoje nušvis Lietuvos vėliavos spalvomis.

Trispalve virtusios KN naftos terminalo talpyklos uostamiestyje nuo šiol Lietuvos valstybingumo tradicijas žyminčių švenčių metu pasitiks laivais į arba iš Klaipėdos grįžtančius ir išvykstančius tautiečius bei miesto svečius.

Minint vieną iškiliausių datų Lietuvos istorijoje KN apšvietė ne tik naftos produktų talpyklas, bet ir tradiciškai iškėlė vėliavas kituose savo terminaluose bei SGD terminalo laive-saugykloje „Independence“, kuri yra šalies energetinės nepriklausomybės simbolis.

„Liepos 6-oji, Valstybės diena, yra viena simboliškiausių dienų mūsų daugiau nei tūkstantį metų skaičiuojančioje valstybėje. Didinga Lietuvos istorija, iškovota nepriklausomybė ir jau naujausiais laikais užtikrinta šalies energetinė nepriklausomybė skatina didžiuotis savo rankomis sukurtomis vertybėmis ir kartu kurti dar geresnę visiems Lietuvą. KN vardu visus sveikinu Valstybės dienos proga linkiu ir toliau puoselėti mūsų vienybę, kurti, savo darbais įprasminti Lietuvos nepriklausomybę, demokratiją ir kiekvieno Lietuvos gyventojo gerovę“, – pranešime cituojamas KN generalinis direktorius Mindaugas Jusius.

Trispalvės spalvomis apšviestas Klaipėdos naftos terminalo talpyklomis pasigrožėti gali kiekvienas norintis tamsiuoju paros metu nuo Smiltynėje esančio Pietinio molo arba iš laivo Klaipėdos uosto vartų teritorijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Kiek girdejau

Tai vadinasi pigus-patriotizmas arba kai labai nori bet gaila pinigu. Labai budinga naujems klaipediŠkiams.

troliai

i buda

Cha

Naftos smarvė pateikiama su vėliava! :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS