Klaipėdos pareigūnai neliko abejingi senjoro bėdai | Diena.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAI NELIKO ABEJINGI SENJORO BĖDAI

  • 1

Kasmet vykstančios pyragų dienos proga Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai aukoja pinigus tiems, kuriems labiausiai to reikia.

Šiemet surinktos lėšos buvo skirtos senelių globos namų „Caritas“ gyventojo Stanislovo elektroninio vežimėlio remontui. Stanislovas senelių globos namuose gyvena daugiau nei 12 metų ir iš esmės sako esantis viskuo patenkintas, tačiau kadangi yra neįgalus – neturi abiejų kojų – sugedus vežimėliui iškildavę bėdų išvykstant už senelių globos namų teritorijos ribų.

Prieš septynerius metus kartu su užsienio labdara jis gavo keturratį elektrinį vežimėlį, kuriuo išvykdavęs ir prie jūros, ir keltu į Smiltynę persikeldavęs, ir kitų senjorų prašymu į turgų ar parduotuvę skanėstų nuvažiuodavęs, tačiau prieš kelis mėnesius sugedo vežimėlio akumuliatorius ir kelionių teko atsisakyti, kadangi lėšų vežimėlio remontui jis neturėjo.

Sužinoję senjoro bėdą pareigūnai už paaukotus renginio metu pinigus nupirko naują vežimėlio akumuliatorių, patys savo jėgomis jį sutaisė, tad Stanislovas teigia esąs laimingas ir vėl galintis pagelbėti iš lovos nebepakylantiems senoliams.

„Viskas eina geryn – aplinka senelių namuose vis geresnė, o dabar, kai pareigūnai sutaisė mano ratus, aš labai laimingas, vėl galėsiu važiuoti į miestą, vėl galėsiu mėgautis laisve ir būti nepriklausomas nuo kitų“, – džiūgavo jis.

GALERIJA

  • Klaipėdos pareigūnai neliko abejingi senjoro bėdai
  • Klaipėdos pareigūnai neliko abejingi senjoro bėdai
Klaipėdos policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Danute

Viskas labai grazu ir silta,tik pareigunei tokia sukuosena prie uniformos netinka.Uniforma,tai ne vakarine suknele!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS