„Klaipėdos paslaugos“ – labiausiai darbuotojais besirūpinanti įmonė | Diena.lt

„KLAIPĖDOS PASLAUGOS“ – LABIAUSIAI DARBUOTOJAIS BESIRŪPINANTI ĮMONĖ

  • 7

Klaipėdos pramonininkų asociacija (KPA) kaip ir kasmet apdovanojo bei pagerbė iškiliausias įmones, praėjusiais metais pasiekusias geriausius rezultatus. Nominacijos „Už darbuotoją“ laimėtoju tapo UAB „Klaipėdos paslaugos“.

„Labai netikėtas ir malonus apdovanojimas. Pernai buvome pagerbti kaip socialiai atsakingiausia bendrovė. O antrus metus paeiliui gauti aukščiausią kolegų įvertinimą už kitus pasiekimus – neįtikėtina staigmena, juk konkuruojame su didžiausiomis Klaipėdos uosto, Laisvosios ekonominės zonos bendrovėmis“, – sakė Vaidas Ramanauskas, UAB „Klaipėdos paslaugos“ generalinis direktorius.

KPA konkurse dalyvaujančios įmonės varžosi keturiose skirtingose kategorijose. Nominantai vertinami pagal aštuonis kriterijus: apyvartos augimas, darbuotojų skaičiaus augimas, vidutinio atlyginimo augimas, o taip pat vertinamos darbuotojų skatinimo priemonės, aplinkosauga, dalyvavimas miesto gyvenime ir parama, studentų praktika įmonėje.

Labiausiai savo įmonės darbuotojais besirūpinančiai įmonei įteikiamas apdovanojimas „Už darbuotoją“, kurį šiemet pelnė Klaipėdos miesto savivaldybei priklausanti bendrovė „Klaipėdos paslaugos“.

Pasak jos vadovo V. Ramanausko, kasmet didinamas bendrovės darbuotojų atlyginimas, taikomos papildomos finansinio skatinimo priemonės pagal darbo rezultatus. Didžiųjų švenčių, asmeninių jubiliejų proga kolektyvo nariams įteikiami dovanų kuponai, organizuojami nemokami sporto ir pramoginiai renginiai, šventės bei išvykos, mokymai.

Pernai atliktas „Klaipėdos paslaugos“ darbuotojų nuomonės tyrimas atskleidė ne tik jų poreikius, bet ir parodė aukštą darbuotojų lojalumą bendrovei.

„Naudojuosi galimybe ir noriu padėkoti kolektyvui už nuolatinį tobulėjimą. Kasdien jaučiu ir matau teigiamus pokyčius kolegų tarpusavio darbe, bendravime. Šis pramonininkų asociacijos apdovanojimas yra dėsningas ir pelnytas mūsų bendrų pastangų įvertinimas“, – bendradarbiams dėkojo V. Ramanauskas, UAB „Klaipėdos paslaugos“ generalinis direktorius.

UAB „Klaipėdos paslaugos“ yra didžiausia keleivinio transporto bendrovė Vakarų Lietuvoje, kuriai pagrindinis akcininkas – Klaipėdos miesto savivaldybė – patikėjo rūpintis uostamiesčio gatvių apšvietimu, šviesoforų priežiūra, elektromobilių įkrovos stotelių eksploatacija, dalies miesto gatvių ir šaligatvių valymu bei kitomis komunalinėmis paslaugomis. Bendrovėje 2023 m. dirbo 326 darbuotojai, metinė apyvarta siekė 17 536 612 Eur.

GALERIJA

  • „Klaipėdos paslaugos“ – labiausiai darbuotojais besirūpinanti įmonė
  • „Klaipėdos paslaugos“ – labiausiai darbuotojais besirūpinanti įmonė
„Klaipėdos paslaugų“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Marijus

Patikslinti galėjo, kad tiedarbuotojai, kurie apgaubti tokiu rūpesniu - valdančios, kalbančios galvos....

tai kaip cia

teisesauga kedeno, o cia nieko nesuprontu

Anonimas

o kuo si imone uzsiima- melzia miesto biudzeta?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS