Klaipėdos „Regitros“ filialas – ant kraustynių slenksčio | Diena.lt

KLAIPĖDOS „REGITROS“ FILIALAS – ANT KRAUSTYNIŲ SLENKSČIO

  • 8

Valstybės įmonės "Regitra" Klaipėdos filialas žada keltis į naują pastatą Šiaurės prospekte. Numatoma, kad filialas duris turėtų atverti jau artimiausiais mėnesiais.

"Regitros" klientai netrukus bus priimami naujame, iškilusiame visai kitoje miesto dalyje nei dabartinis, filiale.

Įmonės Komunikacijos skyriaus specialistė Emilija Bardauskienė teigė, kad naujasis "Regitros" Klaipėdos filialo pastatas su patikros postu ir antžemine automobilių saugykla veiks Šiaurės prospekte.

Pastato statybos – finišo tiesėje. Teigiama, kad šiuo metu pagrindiniai pastato statybų darbai  eina į pabaigą, atliekami vidaus apdailos, aplinkos tvarkymo ir kiti darbai.

Bendra statybų vertė siekia apie 3 mln. eurų. Planuojama, kad naujas Klaipėdos filialo pastatas duris klientams atvers antroje vasaros pusėje arba jos pabaigoje.

Numatoma, kad, persikėlus į naujas patalpas, senosios bus perduotos Turto bankui.

E.Bardauskienės teigimu, naujajame filiale bus teikiamos visos "Regitros" paslaugos: vairuotojų egzaminavimo, vairuotojo pažymėjimų išdavimo ir transporto priemonių registracijos.

Pirmasis pastato aukštas bus skirtas transporto priemonių registracijai, o antrasis – vairuotojams egzaminuoti ir vairuotojo pažymėjimams išduoti.

Numatoma, kad naujasis "Regitros" Klaipėdos filialas bus patogesnis tiek jo lankytojams, tiek pačiai įmonei.

"Nuo šiol viskas bus išdėstyta koncentruotai arba, kitaip tariant, vienoje vietoje. Pavyzdžiui, patikros postas automobilių tapatumo sutikrinimui yra sujungtas su pastatu, egzaminavimui skirta aikštelė taip pat yra šalia, tad ją bus galima pasiekti greičiau ir paprasčiau nei iki šiol", – dėstė "Regitros" atstovė.

Šiaurės prospekte baigiamame statyti objekte klientų aptarnavimo salės bus gerokai erdvesnės ir modernesnės, o egzaminų klasė įrengta pagal naujausius standartus.

Be to, įmonei nebereikės nuomoti egzaminams ir klientų automobiliams skirtų aikštelių.

Naujoje "Regitros" Klaipėdos filialo teritorijoje įrengta maždaug 80 vietų automobilių stovėjimo aikštelė, taip pat antžeminis garažas egzaminų automobiliams.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Edis

Tai jau tikrai,nesusipratimų šalis.galėjo net du palikti.abiejuose miesto galuose.arba nors nereikėjo kelti į tokią nepatogią vietą.

šių laikų čiūdai

kvailiau negalėjo sugalvot perkelti ''Regitrą'' į šiaurinę miesto dalį; pietinėje miesto dalyje yra apie du trečdaliai miesto gyventojų, be to kaip ten be problemų patekti nevairuojančiam, o taip pat gyventojams iš kitų vietovių; kas čia per do kombinacijos

Ant klausimo užnešė

O kaip ten nukakti nevairuojanciam zmogui? Autikas bent koks kursuoja?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS