Klaipėdos savivaldybė vadovams tebeieško pamainos | Diena.lt

KLAIPĖDOS SAVIVALDYBĖ VADOVAMS TEBEIEŠKO PAMAINOS

Po nesėkmingų žvalgytuvių Valstybės tarnybos rezerve, ieškant kuo pakeisti buvusį Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyriaus vedėją Narūną Lendraitį, paskelbtas konkursas. O kas darbuosis vietoj ilgametės buvusios Socialinių reikalų departamento vadovės Audros Daujotienės, dar nežinia.

Po 22 metų darbo savivaldybėje, A.Daujotienė šių metų birželio pabaigoje išleista į pensiją. Pastaraisiais metais A.Daujotienė dirbo Socialinių reikalų departamento direktore.

Visus jos darbus, kol atsiras naujas departamento vadovas, perėmė savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Olegas Mariničius.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė patvirtino, kad į šias pareigas konkursas kol kas neskelbiamas. Kiek laiko departamentas gali būti be vadovo, teisės aktai esą nereglamentuoja.

Dar ilgiau nei Socialinių reikalų departamentas nuolatinio vadovo neturi savivaldybės Kultūros skyrius.

Buvęs jo vedėjas ir Neringos tarybos narys Narūnas Lendraitis kovo pabaigoje vienbalsiai išrinktas Neringos mero pavaduotoju.

Politikas pakeitė iš pareigų atsistatydinusį vicemerą Dovydą Mikelį.

N.Lendraitis yra neringiškis ir prieš tai Neringos savivaldybėje kaip kultūros ir švietimo administratorius dirbo 15 metų. Šią darbo sritį jis kuruoja ir dabar tapęs vicemeru. N.Lendraitis naujas pareigas pradėjo eiti nuo balandžio 27 d.

Tad jau lygiai keturis mėnesius Klaipėdos savivaldybės Kultūros skyrius neturi nuolatinio vadovo.

Kol kas skyriui laikinai vadovauja Ugdymo ir kultūros departamento direktorė Nijolė Laužikienė, jai atostogaujant, iki rugsėjo 12 d., šias pareigas perėmė Kultūros skyriaus vyriausioji specialistė Kristina Skiotytė-Radienė.

Pradžioje kalbėta, kad į šį postą specialisto bus ieškoma regione ar kitose Lietuvos savivaldybėse. Jis užimtų Kultūros skyriaus vedėjo vietą keitimo būdu.

Tinkamos kandidatūros ieškota ir Valstybės tarnybos rezerve, tačiau nesėkmingai.

Todėl yra paskelbtas konkursas, kuriame dalyvauja jau trys pretendentai, tačiau jų gali būti ir daugiau, dokumentai priimami iki rugpjūčio 29 d.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Tai kad

tų savivaldybininkų labai visi nekenčia.Labai wrednu partinuku reikia būti, niekinti eilinius, kad norėtum tokiose vietose dirbt

RK.

Lojat? Dalyvaukit konkurse, būkite idealūs valdininkai, padėkite miestui ir miestiečiams. Puiki proga darbais, o ne žodžiais parodyti kam jūs tinkami.

Klaipedietis

Jiems reikalingas toks, kuris ir toliau po senovei kulturai skirtus puse pinigu skirtu grubliausko jazzams su jo zmona priesaky ir liberalu draugeliams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS