Klaipėdos „Sodrai“ – naujas vadovas | Diena.lt

KLAIPĖDOS "SODRAI" – NAUJAS VADOVAS

  • 14

Naujuoju Klaipėdos "Sodros" skyriaus vadovu tapo Mantas Bagočius. Jis šias pareigas eis artimiausius penkerius metus. Oficialiai uostamiesčio "Sodros" skyriaus vairą M.Bagočius perims pačioje rugsėjo pabaigoje.

Po to, kai šių metų gegužę iš darbo pasitraukė ilgametis Klaipėdos "Sodros" direktorius Valdemaras Anužis, teritoriniam padaliniui bene tris mėnesius vadovavo laikinoji vadovė. Nuolatinio direktoriaus atranka užtruko.

V.Anužis šių metų gegužės 10-ąją išėjo iš darbo savo noru. Nuo metų pradžios, įsigaliojus naujos redakcijos Valstybės tarnybos įstatymui, esą nebeliko galimybės pratęsti jo įgaliojimų dėl valstybės tarnautojams taikomo amžiaus cenzo.

Naujasis vadovas M.Bagočius anksčiau buvo bendrovės "Vildmina" valdybos pirmininku ir Klaipėdos autobusų parko valdybos nariu, yra dirbęs Klaipėdos savivaldybės Sporto ir kūno kultūros skyriaus vedėju.

Pastaruoju metu ėjo bendrovės "Gatvių apšvietimas" Finansų ir aptarnavimo departamento direktoriaus pareigas.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Niršta valstiečiai, kad ne jų kandidatas laimėjo :)

Pažįstanti

Be galo išmintingas ir protingas žmogus. Jums visiems čia pagiežingiems žmonėms iki jo, kaip iki mėnulio. Jaunas, tačiau milžinišką patirtį turintis vadovas. Pirmiausia įsigilinkite kas yra valdymas, kokių gebėjimų ir kokių patirčių reikia norint būti konkurencingam. Pasidomėkite kokie reikalavimai taikomi, kokie gebėjimai tikrinami. Šiandieniniame pasaulyje įvairiapusiška patirtis yra milžiniškas privalumas! Deja stagnatikams ir piktiems liežuviams to nesuprasti.

rrrrr

parašykit, kiek pretendentų buvo ir komisijos sudėtį ir taps viskas aiku su tuo vyruku...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS