„Klaipėdos šventės“ laukia naujo vadovo | Diena.lt

„KLAIPĖDOS ŠVENTĖS“ LAUKIA NAUJO VADOVO

Šią savaitę turėtų būti pasirašyta sutartis su naująja viešosios įstaigos "Klaipėdos šventės" vadove Egle Šulske. Jos tinkamumą pareigoms patvirtino Specialiųjų tyrimų tarnyba. Iš penkių į šį postą pretendavusių kandidatų pirmąkart buvo atrinkta moteris.

Mieste viešus renginius organizuojančiai įstaigai "Klaipėdos šventės" direktoriaus šiemet ieškota trečią kartą.

Pastarąjį sykį konkurse dėl įstaigos vadovo posto dalyvavo penki kandidatai.

Atrankos komisija pirmąkart šios įstaigos vadove pasirinko moterį, sprendimas buvo palankus E.Šulskei, aktorei ir radijo laidų vedėjai.

Jos tinkamumą pareigoms patikrinus Specialiųjų tyrimų tarnybai, su naująja įstaigos vadove jau šią savaitę ketinama pasirašyti darbo sutartį.

Tai patvirtino Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėja Inga Gelžinytė-Litinskienė.

Pati E.Šulskė dienraščiui teigė, kad dar irgi laukianti naujojo darbdavio skambučio dėl sutarties pasirašymo.

"Mano darbinė patirtis buvo susijusi ir su renginiais, ir su pramogomis. Po studijų, gyvendama Vilniuje, 10 metų dirbau pramoginėse TV laidose "Tangorama", "Tango stilius", jas pati kūriau. Atvykus į Klaipėdą, teko dirbti didelėse verslo korporacijose, bet pamažu vėl ėmiausi renginių organizavimo, nes tai turbūt yra tikrasis mano pašaukimas", – kalbėjo naujoji "Klaipėdos švenčių" vadovė E.Šulskė.

Pasiteiravus, ar ne per vėlai šiemet bus įžiebta Klaipėdos miesto eglutė, E.Šulskė teigė, kad situacija yra tokia, kokia yra, tačiau pasidžiaugė, jog Kalėdų puošmena atsiras dar prieš šventes, ir miestiečiai turės laiko pasidžiaugti šventine nuotaika.

E.Šulskė pastaruoju metu dirbo radijo stotyje "Laluna", ją jau pakeitė kitas žmogus.

"Klaipėdoje yra labai daug talentingų ir kūrybingų žmonių, taigi gera vieta tuščia ilgai nebuvo. Šiuo atveju pasitvirtino posakis, kad nepakeičiamų nėra. Taip ir atsitiko. Tuo džiaugiuosi, labai palaikau kolegas ir klausausi labai gražių balsų eteryje", – kalbėjo E.Šulskė.

Nuo metų pradžios uostamiesčio viešojoje įstaigoje "Klaipėdos šventės" iš pareigų pasitraukė trys direktoriai – Romandas Žiubrys, Ovidijus Zibalis ir Liutauras Galinis.

Darbą gruodį pradėsianti E.Šulskė bus jau ketvirtoji įstaigos vadovė šiais metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS