Klaipėdos Teatro aikštėje – nemokamas šventinis koncertas | Diena.lt

KLAIPĖDOS TEATRO AIKŠTĖJE – NEMOKAMAS ŠVENTINIS KONCERTAS

Liepos 6 d. 19.30 val. Klaipėdos Teatro aikštėje įvyks nemokamas šventinis koncertas „Esame mes ir esame čia“. Valstybės (Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo) dienos ir Tautiškos giesmės dienos progą šį koncertą klaipėdiečiams ir miesto svečiams dovanoja Klaipėdos miesto savivaldybė ir Kultūros centras Žvejų rūmai.

Pirmoje koncerto dalyje dainuos TV muzikinio projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ finalininkai.

Emilija ir Rugilė – tai projekte sužibėjęs Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos moksleivių  duetas, savo balsų harmonija pribloškęs ne tik muzikos profesionalus, bet ir visą Lietuvą. Dinamiškos, kūrybingos ir muzikalios merginos puikiai valdo vokalą ir sugeba kiekvienam kūriniui suteikti išskirtinį ir savitą skambesį.

Emilija ir Rugilė. Organizatorių nuotr. 

Talentinga atlikėja Kristina Jure, klausytojams jau gerai žinoma iš įvairių ankstesnių muzikinių projektų, prisijungusi prie klaipėdiečių grupės „Voiceless“, savo energija, užsidegimu ir karščiu alsuojančiais pasirodymais ant kojų kėlė tūkstančius klausytojų ir „Lietuvos balso“ finale sukūrė nepamirštamą šou. Trio „Voiceless“ (Tomas Mikalauskas, Karolis Vaičiulis ir Konradas Daukšas) atliekama muzika paslaptinga, viliojanti darnaus violončelių ir būgnų skambesio magija.

„Voiceless” archyvo nuotr.

2024 metų „Lietuvos balsas. Kartos“ projekto nugalėtojai – iš Tauragės kilusių vaikinų grupė „T3“ (Dovydas Petrošius, Ignas Novikovas ir Ovidijus Budginas) didžiule balsų persvara įrodė, jog yra verčiausi vadintis geriausia grupe projekte. Dėl harmoningai suderinto vokalo, didžiulio talento, muzikalumo, judesio scenoje ir išskirtinio kontakto su publika „T3“ jau vadinama viena perspektyviausių vaikinų grupių šalyje.

Grupė „T3“. Organizatorių nuotr. 

21 val. per Teatro aikštę, Klaipėdą, Lietuvą ir aplink pasaulį nuskambės Tautiška giesmė.

Antroje šventinio koncerto „Esame mes ir esame čia“ dalyje dainuos viena autentiškiausių atlikėjų Lietuvos pop muzikos scenoje Evgenya Redko su grupe.

Evgenya Redko. Organizatorių nuotr.

Ji tris metus iš eilės pelnė M.A.M.A. geriausios progresyviosios muzikos atlikėjos titulą. Dainininkės kūryba skleidžiasi ne tik per muziką, bet per vizualius sprendimus ir judesį, jos pasirodymai – atgaiva protui ir sielai. Klaipėdoje Evgenya atliks garsiausius hitus „Vandenyne“, „Mantra“, „Pakylėtas gruodis“, „Patogu“, „Nuo tavęs priklausau“, „Žinom tik mes“ ir kitas populiarias savo repertuaro dainas.

GALERIJA

  • Klaipėdos Teatro aikštėje – nemokamas šventinis koncertas
  • Klaipėdos Teatro aikštėje – nemokamas šventinis koncertas
  • Klaipėdos Teatro aikštėje – nemokamas šventinis koncertas
  • Klaipėdos Teatro aikštėje – nemokamas šventinis koncertas
  • Klaipėdos Teatro aikštėje – nemokamas šventinis koncertas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS