Klaipėdos „Tėvelių mokykla“ skelbia mokslo metų pradžią | Diena.lt

KLAIPĖDOS "TĖVELIŲ MOKYKLA" SKELBIA MOKSLO METŲ PRADŽIĄ

  • 0

Rugsėjis daugeliui simbolizuoja naujų mokslo metų pradžią, tad ir Klaipėdos „Tėvelių mokykla“ po trumpų atostogų vėl kviečia į nemokamų paskaitų ciklą, kuris prasidės jau rugsėjo 3 d. Susitikimai su būsimais tėveliais jau tradiciškai vyksta Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure. Čia specialistai suteiks naudingos informacijos apie kūdikio laukimą, atėjimą, patars, kaip rūpintis vaikeliu pirmaisiais jo gyvenimo mėnesiais.

Rugsėjo paskaitų ciklas startuos temomis, kurios itin neramina daugelį besilaukiančiųjų: pirmame susitikime, kuris vyks rugsėjo 3 d., bus aptariama gimdymo tema. Antrąją rugsėjo savaitę vyks dvi paskaitos, kuriose daugiau dėmesio bus skiriama laikotarpiui po vaikelio atėjimo į pasaulį. Rugsėjo 8 d. vyksianti paskaita padės lengviau pasiruošti pirmoms akimirkoms po kūdikio gimimo, o rugsėjo 10 d. susitikime būsimi tėveliai sužinos, kaip išgyventi pogimdyvinę depresiją, susipažins su jaunos šeimos psichologija. Trečioji rugsėjo savaitė skirta paskaitoms apie naujagimio maitinimą (rugsėjo 15 d.) ir kūdikio alergines ligas (rugsėjo 17 d.). Paskutinės dvi temos skirtos mitybai ir dantų priežiūrai: rugsėjo 22 d. paskaitoje moterys sužinos, kaip maitintis laukiantis vaikelio ir jau pagimdžius, o rugsėjo 24 d. specialistai pasidalins informacija, kaip prižiūrėti būsimos mamos ir naujagimio dantukus.

Nemokamos paskaitos Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biure (Taikos pr. 76, III aukštas, Klaipėda) organizuojamos vakarais nuo 17.15 val. – ir dirbantiems patogiu laiku. 


Būsimos mamos ir tėčiai kviečiami registruotis į labiausiai dominančius užsiėmimus arba išsyk į visą jų ciklą. Būtina išankstinė registracija: tel. (8 46) 23 47 96, mob. tel.  (8 640) 93340 arba el. paštu  iveta@sveikatosbiuras.lt.

Paskaitų tvarkaraštis:

  1. „Gimdymas“ (rugsėjo 3 d. 17:15 val.).
  2.  „Kūdikio priežiūra pirmaisiais mėnesiais“ (rugsėjo 8 d. 17:15 val.).
  3. „Pogimdyvinė depresija ir jaunos šeimos psichologija“ (rugsėjo 10 d.. 17:15 val.). 
  4.  „Naujagimio ir kūdikio maitinimas“  (rugsėjo 15 d. 17:15 val.).
  5. „Viskas apie kūdikių alergines ligas“ (rugsėjo 17 d. 17:15 val.).
  6. „Nėščiosios mityba ir mityba po gimdymo“ (rugsėjo 22 d. 17:15 val.). 
  7.  „Nėščiųjų ir vaikų dantų priežiūra“ (rugsėjo 24 d. 17:15 val.)
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS