KLASCO sveikino absolventus | Diena.lt

KLASCO SVEIKINO ABSOLVENTUS

  • 0

Pagal tradiciją, prieš rugsėjo 1-ąją, Klaipėdos jūrų krovinių kompanijoje KLASCO Žinių diena paminėta sveikinimais šių metų absolventams, kantriai ir sėkmingai derinusiems darbą bei studijas.

Pasak KLASCO vadovybės, siekiantys tobulėti jauni žmonės yra įmonės ateitis, perimanti darbo veteranų patirtį ir imli naujovėms. Ypač malonu, kad dalis kolegų nesustoja įgiję bakalauro diplomus ir mąstydami apie tolesnes karjeros aukštumas studijas mokslo įstaigose tęsia.

Šiais metais absolventais tapo 5 KLASCO darbuotojai. Už sėkmingai  baigtas studijas   Klaipėdos universitete padėkos raštais ir atminimo dovanėlėmis buvo apdovanoti Telekomunikacijų  ir informacinių technologijų skyriaus inžinierius Sergejus Galubovskis ir  Technikos skyriaus vyriausiasis specialistas inžinierius Egidijus Stanaitis, įgiję, atitinkamai, informatikos mokslų ir gamybos inžinerijos magistro kvalifikacinius laipsnius. Pagerbti ir Technikos skyriaus  inžinieriai Linas Markaitis bei Laurynas Jucikas – Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos bakalaurai.  Padėka taip pat pareikšta Krovos terminalo darbų apskaitos duomenų operatorei Eglei Parakininkienei, Socialinių mokslų kolegijoje baigusiai transporto ir logistikos verslo profesines studijas.

Sveikindami jaunuosius specialistus bendrovės ir padalinių vadovai jiems linkėjo ilgų darbo metų bendrovėje ir ištvermės siekiant naujų asmeninių laimėjimų bei profesinių aukštumų. „Ačiū jums už pastangas eiti į priekį,  įmonės pažanga įmanoma tik veikiant  kartu. Tikiuosi, kad ties pasiekta linija nesustosite ir  KLASCO turės ne tik bakalaurų ir magistrų, bet ir mokslo daktarų“, – įteikęs padėkos raštus absolventams kalbėjo KLASCO vadovas Vytautas Štumbergas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS