Kontrolieriai dirbs ir vakarais | Diena.lt

KONTROLIERIAI DIRBS IR VAKARAIS

Klaipėdos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai nuo pirmadienio dirbs ne tik dienomis, bet ir vakarais. Manoma, kad tai padės užtikrinti didesnę tvarką mieste.

Iš pradžių po vieną kontrolierių ekipažą darbo dienomis dirbs iki 21 val. Vėliau, pradėjus anksčiau temti, iki 20 val. Po 17 val. ekipažas organizuos patikrinimus, važiuos tirti skundų.

„Dirbsime pamainomis. Po pietų dirbs vienas ekipažas. Vyks patikrinimai, kurie bus organizuojami ir su policijos pareigūnais“, – sakė Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys.

Pasak jo, pajėgų tokiam darbui užteks. Vakarais darbuotojai dirbs slankiuoju grafiku. V.Valys pabrėžė, kad išlaidos dėl to neišaugs.

„Tai nebus viršvalandžiai, o pamaininis darbas“, – tvirtino vedėjas.

Vedėjas pabrėžė, kad vakarais dirbantys kontrolieriai tikrins automobilių stovėjimą, nusiskundimus dėl triukšmo, lauko kavines, kaip laikomasi gyvūno laikymo ir auginimo taisyklių.

V.Valys pabrėžė, kad svarbiausia ne nubausti pažeidėjus, o vykdyti prevencinį darbą.

„Dienos metu, kai patikrinimai organizuojami intensyviai, pažeidimų sumažėjo. Ypač automobilių statymo. Vadinasi, patikrinimai turi naudos“, – teigė vedėjas.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

tam RK

žinoma tik jūs liberalieji esate nebaudžiami :) Paėmei "paskolą" automobilyje - nieko tokio , tai ne kyšis ...buvo bandymas sudeginti draudžiamas atliekas fortume - RK vėl rašo - maždaug nieko tokio , ten filtrai tokie, kad be fortumo oro išvalymo miestiečiai išmirtų nuo užterštos aplinkos :) Žinoma , tokie tik ir gali daryti mieste "tvarką " :) Pasižiūrėkite į save ,manau retas miestietis tiek prisidirbęs kaip jūs juokdariai :))) Turėkit gėdos ....

o aš sakyčiau

prasta miesto valdžia , kuri tik skiria baudas miestiečiams ir nieko nedaro , kad tas baudų skaičius mažėtų . Jūs nedarote nieko ir patys tą suvokiate :) Apgailėtina ....

RK.

Daugumoje normalių užsienio valstybių yra municipaliteto arba miesto policija. Tokiu būdu miestas sprendžia tik tame mieste svarbias ir esmines problemas. Valstybės policija yra biurokratinė organizacija, kuri vykdo akcijas pagal pusmečiais patvirtintus planus. O miesto policija reaguoja į miestiečių problemas, miestiečių rūpesčius. Aišku, kad tai nepatinka šiukšlintojams, triukšmadariams, girtuokliams. Bet Klaipėda tvarkosi ir tvarkosi vis geriau. Galit čia piktintis, keiktis, skųstis, bet užteks važinėti ant žolynų, užteks šiukšlinti, užteks gadinti mums - normaliems klaipėdiečiams gyvenimą. Tvarka bus, kad ir kaip jūs to nenorėtumėt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS